ארז פורסם אפריל 19, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 19, 2013 למדנו ששדה אלקטרוסטטי הוא משמר.האם לא קיים שדה משמר שאינו אלקטרוסטטי? כלומר, אם אני מחשב רוטור לשדה ומקבל 0, המסקנה המיידית היא שהשדה משמר, האם (ולמה) אני יכול להסיק שהשדה הוא אלקטרוסטטי? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ranglad פורסם אפריל 19, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 19, 2013 אתה קצת מתעסק יותר מדי בהגדרות, אלה רק מילים. מה שבאמת מעניין אותך הוא ששדה אלקטרוסטטי הוא משמר כי אז אתה בכלל לא צריך לבדוק את הרוטור וזה חוסך לך עבודה ולכל שדה אחר אתה צריך לבדוק את הרוטור. אם יצא רוטור 0 אז השדה הוא משמר ואם לא אז הוא לא משמר וזהו. השאלה שלך היא יותר בסגנון חדו"א "הוכח או הפרך" ולא שואלים דברים כאלה בפיסיקה. אולי יש שדות כאלה מבחינה מתמטית, אני בספק אם הם פיסיקליים אבל לך תדע - בכל מקרה, לא רלוונטי לקורס שלך. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Home@ פורסם אפריל 19, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 19, 2013 שדה הכבידה משמר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.