Raf פורסם אוקטובר 9, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2013 שלום,אני מתחיל ללמוד מתמטיקה בסמסטר הקרוב ורציתי לדעת האם לדעתכםכדאי להגיע במיוחד מאשקלון ליום היכרות שיתקיים מחר או שכבר כדאי לבואישר ללימודים ביום ראשון.תודה,ראף, ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
BTC פורסם אוקטובר 9, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2013 בעקרון כדאי לבוא. אבל אני לא חושב שהייתי מגיע במיוחד מאשקלון.סה"כ לא מפסידים הרבה אם לא באים ליום הזה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם אוקטובר 9, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2013 לא הייתי מגיע מאשקלון בשביל זה. אבל אין לך דירה\מעונות? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Raf פורסם אוקטובר 9, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2013 יש, אבל אני צריך להיות מחר בערב בחזרה באשקלון ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם אוקטובר 9, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 9, 2013 כמו שאמרו מעלי, זה נחמד ומוסיף קצת, אבל לא שווה לטרוח ולהגיע במיוחד מאשקלון ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרומתאוס פורסם אוקטובר 10, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 10, 2013 מר בחור (Raf),איך גילית את הפורום? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אסף פורסם אוקטובר 10, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 10, 2013 אני מהמר על חיפוש בגוגל. (אמנם גם אני עשיתי את החיפוש ״פורום טכניון״ אבל אז היו תוצאות מהאתר הישן ז״ל, ששם מצאתי קישור לאתר זה) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרומתאוס פורסם אוקטובר 10, 2013 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 10, 2013 הפורום הישן, בתקופת פעלו, זכה לפרסום מצד אס"ט (בתור הפורום הרשמי של אס"ט).לפורום הזה לא היה פרסום רב, ולכן מעניין אותי לדעת איך הוא נתקל בו (במיוחד כשנראה לי שהפורום המקורי ירד מהרשת) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Raf פורסם אוקטובר 10, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 10, 2013 הגעתי לפורום דרך גוגלאת האמת אני לא זוכר בדיוק מה חיפשתי בגוגל אבל כנראה פתרון לאיזו שאלה במתמטיקה או התייעצות איפה\מה כדאי ללמוד או משהו כזהבכל אופן תודה לעוזרים. החלטתי לוותר על יום ההיכרות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.