Raf פורסם ספטמבר 15, 2013 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 15, 2013 שלום, אני מתחיל ללמוד מתמטיקה בסמסטר הקרוב עם כוונה לעבור אחריו למדעי המחשב.נרשמתי למדעי המחשב ולא למדעי המחשב מ' כי זה יותר מסתדר לי בשעות של המערכת.השאלה שלי היא אם העובדה שנרשמתי למבוא למדעי המחשב ולא למבוא למדעי המחשב מ' יכולה לפגום בסיכויי ההצלחה בסמסטרים הבאים במדעי המחשב או שכדאי אף על פי שלא מתאים טוב בשעות לקחת בכל זאת מדעי המחשב מ'?תודה,רף, ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם ספטמבר 15, 2013 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 15, 2013 לפי מה שאני מכיר הקורס הזה הרבה יותר קל וכנראה לא לומדים בו לעומק דברים חשובים (פוינטרים ורקורסיה ברמה ממש נמוכה, באקטראקינג בכלל לא), אם אתה בראש המתאים תשלים את זה לבד או תוך כדי מת"מ (אם כי בבאקטראקינג לא נוגעים שם). מבחינת הממוצע הדרוש זה יקל עליך מאוד, רק תוודא שמכירים בזה באותה צורה. בהצלחה Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.