מנוי פורסם יולי 14, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 14, 2013 משפט: אם F גזירה בקטע הסגור [a.b] אז נקודות אי-רציפות של 'f יכולות להיות רק מסוג עיקרי. ההוכחה של זה עוברת דרך משפט Darboux (ערך הביניים לנגזרת). לדעתי המשפט הזה לא נכון, יתכן בהחלט גם נקודות אי רציפות מסוג סליקה.נגיד הגבול של 'f בנקודה d הוא 3 ואני מגדיר את ערך הפונקציה עצמה בנקודה זאת להיות שמה 4,ואילו הגבול של 'f בנקודה k ( כאשר k גדול מd ) הוא 4 ואני מגדיר את ערך הפונקציה עצמה בנקודה זאת להיות שמה 3. אז מצד אחד משפט Darboux מתקיים, מצד שלי לפונקציה 'f יש 2 נקודות אי רציפות מסוג סליקה. (המשפט מוזכר בהרצאה 31, דקה 22, בהרצאות של חדוא 1ת של ד"ר אביב צנזור, ומופיע בנוסח הזה במפורש על הלוח) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם יולי 14, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 14, 2013 כדי להראות שהמשפט לא נכון אתה לא יכול "להגדיר" את 'f כרצונך,אתה יכול לבחור f מסויימת (שמתאימה להנחות) שעבור ה 'f שלה המשפט לא יתקיים (מה שכנראה לא תצליח למצוא...) (עריכה: אולי זה מה שניסית לעשות, אני לא ממש בטוח, כשאתה כותב "מגדיר את ערך הפונקציה עצמה" כוונתך לf או ל 'f ?) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אסף פורסם יולי 16, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 16, 2013 אם כוונתו הייתה לשינוי ערכי f הוא היה הורס את הרציפות וממילא גם את הגזירות של f. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מנוי פורסם יולי 16, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 16, 2013 כוונתי היית כמובן למצוא פונקציה שבה הדברים הנ"ל יתקיימו ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אסף פורסם יולי 17, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 17, 2013 כוונתי היית כמובן למצוא פונקציה שבה הדברים הנ"ל יתקיימויש קטע כזה במתמטיקה שלמשפטים מוכחים אי אפשר למצוא דוגמא נגדית... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.