asmade פורסם אפריל 4, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 4, 2013 שלום, אחד ממשפטי העזר בבעית מקסימום זרימה הוא:f(s,N) - f(N,s) = f(N,t) - f(t,N) = V(f) אני לא מצליח להבין את משמעות המשפט, האם מישהו יכול להציג דוגמא מוחשית עפ"י נתוני הגרף המצורף.אם אפשר להסביר גם את ההוכחה זה יעזור מאוד. תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Home@ פורסם אפריל 4, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 4, 2013 תוכל לפרט מה משמעות הסימונים האלה עבורכם? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
asmade פורסם אפריל 5, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 5, 2013 f - flow - זרימהעל הגרף הערך השמאלי הוא הקיבולת (capacity) והימני הוא הזרימה (flow). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Home@ פורסם אפריל 5, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 5, 2013 מה זה V? מה זה N (אני מתאר לעצמי שחתך s-t כלשהוא?) ומה המשמעות של http://www.codecogs.com/gif.latex?f(s,%20N)? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
asmade פורסם אפריל 5, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 5, 2013 V - הזרימהN - לא כ"כ ברור לי מזה, אולי N = קודקוד כלשהו ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
asmade פורסם אפריל 5, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 5, 2013 f(s,N) = הזרימה בין הקשתות S-N ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Home@ פורסם אפריל 5, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 5, 2013 אני אניח פה ש-http://www.codecogs.com/gif.latex?f(s,N) היא הזרימה היוצאת מ-s לשאר הרשת, כי אני לא רואה פירוש אחר שתחתיו המשפט הזה נכון. מה שהמשפט אומר בעצם הוא שנטו הזרימה שיוצאת מהמקור (הזרימה היוצאת מ-s לשאר הרשת פחות הזרימה הנכנסת ל-s) שווה לנטו הזרימה שנכנסת לבור (הזרימה הנכנסת ל-t פחות הזרימה היוצאת ממנו). באופן אינטואיטיבי, זה אומר שאין יח' זרימה ש-"הולכות לאיבוד" בדרך מהמקור לבור. מהמשפט גם ניתן להסיק כי אף על פי שעוצמתה של פונקציית זרימה מוגדרת כזרימה נטו היוצאת מהמקור, אפשר גם להגדיר אותה כזרימה הנכנסת לבור ולמעשה גם כזרימה נטו החוצה כל חתך s-t של הרשת. בדוגמה המצורפת יוצאות מהמקור 4 יח' זרימה ואחת נכנסת, ולכן הזרימה נטו היוצאת מ-s היא 3, וזו גם בדיוק הזרימה הנכנסת ל-t. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
asmade פורסם אפריל 6, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 6, 2013 תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.