yanivdan98 פורסם פברואר 19, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 19, 2013 הי משהו יכול להסביר לי למה תשובה א היא הנכונה? אני הייתי בטוח כי התשובה הנכונה היא ג, אסביר את עצמי: אם יש : Class A {private int x,y; } class B extends A {private int z; } ואם גם A וגם B דורסים את מתודת ה- equals שלהם אזי אם: A.equals( B=true B.equals(A)==false כך שלוא דווקא מתקיים סימטריות... משהו הצליח להבין אותם? http://img560.imageshack.us/img560/6716/87252171.png Uploaded with ImageShack.us ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
dandean פורסם פברואר 20, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 20, 2013 אולי בגלל שהיא מקבלת Object שזה יכול להיות כל טיפוס? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yanivdan98 פורסם פברואר 20, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 20, 2013 זה לא קשור...כי המתודות פועלות לפי ה- actual type ולא לפי ה- declared type... משהו יכול להסביר לי את זה בבקשה? :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Home@ פורסם פברואר 20, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 20, 2013 זה פשוט מאוד.החוזה של המתודה equals ב-Java הוא שהיא צריכה להגדיר יחס שקילות, כלומר יחס שהוא:1. רפלקסיבי2. סימטרי3. טרנזיטיבי ועוד תנאי על כך שאף אובייקט אינו שווה ל-null. מתודה שלא מקיימת אחד מהתנאים מנ"ל אינה מקיימת את הנדרש ממתודת equals, וזהו.זה שאתה יכול להגדיר מתודה כזו זה יפה, אבל פשוט אומר שהיא לא מתודת השוואה טובה. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yanivdan98 פורסם פברואר 20, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 20, 2013 הי תודה, אגב האם ידוע לך האם אפשרי לרשת מתודה static ולעשות לה override? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Home@ פורסם פברואר 20, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 20, 2013 דריסה של מתודה סטטית? אני מניח שאפשרי (אם המתודה הדורסת היא סטטית גם), אבל אין בזה ממש טעם שכן הכבילה למתודות סטטיות היא, ובכן, סטטית. נסה לקמפל תוכנית קטנה כזו ותראה אם זה מסתדר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.