gingiman פורסם ינואר 18, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 18, 2013 אשמח לקבל עזרה בקביעת הפרמטריזציה עבור התחום הבא...תודה מראש ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
gingiman פורסם ינואר 22, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 22, 2013 מישהו? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
5th Orman פורסם ינואר 22, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 22, 2013 נראה לי הגיוני ללכת פה על קואורדינטות גליליות. אבל לא המשכתי עם החישוב בשביל לראות איך זה מסתדר ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
gingiman פורסם ינואר 22, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 22, 2013 ואללה זה לא עזר לי כל כך, אבל תודה בכל אופן... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
5th Orman פורסם ינואר 22, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 22, 2013 אתה רוצה לכתוב פה למה הגעת בינתיים? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
gingiman פורסם ינואר 22, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 22, 2013 ברור לי שצריך לפשט את התחום על ידי החלפת משתנים, לקבוע את הצורה (כדור, אליפסואיד וכו...) במרחב החדש שיצרנו ולפיה לחשב את האינטגרל. הבעיה שלי הייתה בעיקר בקביעת הפרמטריזציה, שלב התחלתי מאוד. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
5th Orman פורסם ינואר 22, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 22, 2013 אני דיברתי על קואורדינטות מאוד ספציפיות:r^2=x^2+y^2z=zתטה בין אפס לשני פאי. אני די חלוד באינטגרלים כאלה, אז לא המשכתי לפתרון. אבל נראה לי שבצורה כזאת המשוואות שלך די פשוטות ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
gingiman פורסם ינואר 23, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 23, 2013 כתבתי פתרון, אך אני לא יודע אם זו הדרך ואין לי תשובה סופית. אם אתה רואה כאן בעיה כלשהי אשמח אם תוכל להצביע עלייה. תודה http://f2h.nana10.co.il/mp1hxw0mmwsx ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
5th Orman פורסם ינואר 23, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 23, 2013 כשעשית החלפת משתנים מ-z ל-u, לא היית צריך להכפיל במשהו? הנגזרת של z לפי u, אאל"טזה משנה קצת את האינטגרל (נראה לי שמפשט אותו קצת).חוץ מה, הפתרון נראה ממש יפה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.