מעבר לתוכן

תודה על ההשתתפות במימון הפורומים החדשים!

psibeast

הודעות מומלצות

אם אתה רואה את זה שתוכן מעניין נופל לתהום הנשייה כיתרון, אז כמובן שלא תראה שום יתרון בגלריה, שכל מטרתה היא להחזיק תוכן בצורה מסודרת שלא ילך לאיבוד ושיהיה קל לגשת אליו. 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הייתרון הוא לא בכך שתוכן מעניין נופל לתהום הנשייה, אלא בכל שאתה מוציא חלקים מעניינים אל מחוץ לפורום.

אם משהו מספיק מעניין, הוא לא אמור להעלם, יקפיצו אותו. את אותו שירשור תמונות שהזכרת אפשר למצוא (פה לא מתוכננים גיזומים, נכון?), או לצרף קישור אליו בשירשור התמונות.

סידור יפה ונוח זה אכן יתרון, אבל הוא עומד מול חסרונות יותר משמעותיים לדעתי.

יכול להיות שאני פשוט לא מבין איך התוסף הזה עובד. חוץ מהגלריה, התמונות מופיעות גם בפורום עצמו? כלומר, האלבומים הם סוג של שירשור רגיל? (כמו שסקר הוא גם שירשור רגיל)

דגמתי אקראית גלריה באב"ג, ונראה שאין שם כמעט תגובות. אני לא יודע איך הפורום שלהם מתנהל, אבל נראה שזה לא ממש יוצר התרחשות, אלא פשוט נמצא שם. הרי פירסום של תמונות בשירשור רגיל בטכנו היה גורר הרבה מלל.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

כל תוכן שאינו דביק נעלם בסופו של דבר, וזה לא קשור לאם הוא מעניין או לא.  פה לא מתוכננים גיזומים (אפשר לראות שבפורום של אב"ג יש קרוב ל-3 מיליון הודעות ואין להם בעיות, התוכנה הזאת מסוגלת להחזיק כנראה מסדי נתונים רציניים יותר), אבל עדיין - יש גבול לכמה דביקים אפשר לשים.

אגב, זה לא אומר שאי אפשר בנוסף לפתוח נושא עם התמונות.  פשוט כדאי גם לשים בגלריה, כי נוח למצוא שם את התמונות.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

תשמע, אני מתחיל להשתכנע לאט לאט. איזה מין דבר זה?!

אם אפשר לדאוג לאינטרקציה טובה בין האלבומים לפורומים, אז סבבה. יש אפשרות שבאלבום יופיעו קישורים לשירשורים שמקשרים אליהם? ככה שהתמונות לא סתם ישבו שם בלי הקשר ברור, למען דור ההמשך.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 2 שבועות מאוחר יותר...

כל הכבוד לכם 

הייתי עורך תוכן ושותף באתר הפורומים לסטודנטים באוניברסיטה (חיפה) עד לא מזמן.

אנחנו ספגנו את כל עלויות האירוח בשרת בארץ ודומיין רק שהשתמשנו במערכת פורומים אחרת ללא עלות (phpbb)

IP.Board בחירה טובה ונוחה העיצוב נראה נקי . בזמנו לא נתמכנו מתרומות, אלא בעיקר מפרסום חיצוני

בכל מקרה יפה שגייסתם תרומות לאחזקת האתר, אם כי לדעתי אס"ט אמור לממן את זה

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

טוען...
  • יצירת חדש...