psibeast Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 בימים האחרונים התקבלו עוד כמה תרומות השתתפות בעלות האירוח, ורציתי לומר שוב תודה לכל התורמים. ההשתתפות בעלות הפורומים הגיעה ללא בקשה או ציפייה ממני, וחלק מהתרומות אף הגיעו לפני שהפלטפורמה היתה אפילו זמינה, רק על סמך אמונה בי, ורציתי להודות לכל מי שתרם ולומר שאני מעריך את זה מאוד. חלק מהתרומות גם הגיעו עם הערות מרגשות, והרבה מהתרומות הגיעו כ "תרומה בסתר" בלי ציפייה אפילו לקרדיט, וחלק ביקשו אפילו אנונימיות. כפי שאמרתי כבר בפורום אס"ט, כעיקרון אני לא אסכים לקבל גרוש יותר ממה ששילמתי לאירוח הפורומים שזה 191 דולר ל-3 השנים הקרובות. סך כל התרומות עד רגע זה הוא כ-102 דולר, מה שאומר שרוב העלות כבר הוחזרה על ידי הקהילה! אני חייב לומר שלא צפיתי את זה. עריכה - הסכום כולו נאסף!אני חושב שזה דבר מאוד יפה וממחיש עד כמה הקהילה פה קרובה ואכפתית, ומחזק את ההרגשה שלי שעשיתי את הדבר הנכון בכך שפעלתי מהר לשימור הקהילה הזאת. התשתית הנוכחית היא אכן ממש ע"י הקהילה ועבור הקהילה.כל הכבוד, ובהצלחה לכולנו. :hat: איך תורמים:ב paypal לכתובת psibeast@gmail.comאו במזומן לידי או לדאנריז. פירוט הוצאות הכנסות: בפורום הקודם: 192$ - הוצאות שרת192$ - נתרמו חזרה על ידי הקהילה בפורום הנוכחי:175$ - רישיון ל IPB2$ - תרגום עברית לפורום1.5$ - מודול לינקים לתפריט למעלה (שומש להצג את הודעותיך)10$ - מודול הגדרת סמיילים אישית לכל משתמש סה"כ הוצאות - 188.5$סה"כ תרומות - 199$ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 9, 2012 Author Report Share Posted October 9, 2012 עדכון - 122$ מתוך 191$ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuatzeQuatel Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 מי שתרם מעל הממוצע מקבל פיצ'רים נוספים? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 9, 2012 Author Report Share Posted October 9, 2012 לא. מקסימום אולי נארגן באנר קרדיט לתורמים כמו שיש בחדרים בטכניון :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
מר חסון Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 אפשר לקרוא לפורומים על שם התורם הגדול ביותר Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 9, 2012 Author Report Share Posted October 9, 2012 התורם הגדול ביותר ביקש שלא לחשוף את זהותו כתורם הגדול ביותר. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radagast Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 מה תודה, ... *קיסרית מהיוזר. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 9, 2012 Author Report Share Posted October 9, 2012 עדכון - כ 134$ נאספו כבר. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shmig Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 כמה השתתפו? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 9, 2012 Author Report Share Posted October 9, 2012 9 תורמים בינתיים. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 9, 2012 Author Report Share Posted October 9, 2012 144$ :hat: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daenerys Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 מה תודה, ... *קיסרית מהיוזר. t אני שמחה שהתדמית של קיסרית השתנתה למשהו חדש :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 10, 2012 Author Report Share Posted October 10, 2012 154$ מתקרבים כבר למימון מלא של השרת. תודה לתורמים! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bipbip Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 באמת כל הכבוד לתורמים!! ישר כוח (וכל הכבוד לפסיי כמובן!) :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: הקהילה מעל הכל :popcorn: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 10, 2012 Author Report Share Posted October 10, 2012 164$ אני ממש לא האמנתי שתהיה כזאת השתתפות מאסיבית של הקהילה בעלות השרת. כל הכבוד לתורמים. נראה לי שכשתיסגר רשימת המשתתפים בעלות ההקמה, התורמים יקבלו תואר מיוחד בפורום לייצג את כך שהם השתתפו בעלות ההקמה הראשונית של הקהילה. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 10, 2012 Author Report Share Posted October 10, 2012 לא הספקתי לעשות submit וזה עלה ל 169$... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radagast Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 *פייל מצטער לדחוף שוב את אס"ט, אבל אני חושב שזה היה דרוש כדי לשחזר את האמון באנושות אחרי שרואים אותם. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 10, 2012 Author Report Share Posted October 10, 2012 אני חושב שהעובדה שהקהילה מתקרבת ללממן את הפלטפורמה במלואה היא חשובה כדי להבהיר ששרידותה של הקהילה לא היתה תלויה ברצון הטוב של אדם אחד, שאולי מתישהו ימאס לו ולא ירצה לממן יותר את האכסון וכולי. הקהילה הזאת מחזיקה את עצמה. אנשים פה עזרו עם העיצוב, תיקון באגים, עיצוב הלוגו ועוד. זה מאמץ קהילתי כל מה שהלך פה, ואני מאוד שמח על כך. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 10, 2012 Author Report Share Posted October 10, 2012 174$ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radagast Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 נראה שהיית צריך לציין את עניין התואר המיוחד קודם לכן Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 10, 2012 Author Report Share Posted October 10, 2012 מכיוון שאנחנו מתחילים להתקרב לכיסוי מלא של הוצאות השרת, אני רוצה לחזור פה על הבקשה שלי - מרגע שנגיע לכיסוי המלא של ההוצאות, אני מבקש לא לתרום יותר. אני לא רוצה ליצור אפילו מראית עין של רווח מכל העניין הזה. יש פה השתתפות בהוצאות מצד הקהילה וזהו. תודה :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 10, 2012 Author Report Share Posted October 10, 2012 נראה שהיית צריך לציין את עניין התואר המיוחד קודם לכן אמרתי שנארגן באנר אולי. בכל מקרה התכוונתי מהרגע הראשון לתת קרדיט לתורמים איכשהו. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Homeskillet Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 מכיוון שאנחנו מתחילים להתקרב לכיסוי מלא של הוצאות השרת, אני רוצה לחזור פה על הבקשה שלי - מרגע שנגיע לכיסוי המלא של ההוצאות, אני מבקש לא לתרום יותר. אני לא רוצה ליצור אפילו מראית עין של רווח מכל העניין הזה. יש פה השתתפות בהוצאות מצד הקהילה וזהו. תודה :) אתה צופה שלא יהיו בכלל הוצאות שוטפות ב-3 השנים הקרובות? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 10, 2012 Author Report Share Posted October 10, 2012 אני לא מצליח לחשוב על אילו הוצאות נוספות עשויות להיות מלבד אם נצטרך פתאום אירוח בשרת dedicated, ולדעתי אנחנו רחוקים מכך. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
מר חסון Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 היום הזה עשוי להגיע. אולי לא שרת דדיקייטד ממש, אבל משהו שיכול להתמודד עם הרבה תעבורה... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 10, 2012 Author Report Share Posted October 10, 2012 כרגע התעבורה של הפורום ב peak היא סביבות ה 200kb/s. לא ממש נורא :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
מר חסון Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 סליחה, לא התכוונתי ממש נפח תעבורה, אלא קצב requests. ייתכן שמתישהו נצטרך שרת שמסוגל לעמוד ביותר concurrent sessions. כבר עכשיו מדי פעם כשהפורום עמוס לוקח לו יותר מ-5 שניות להתחיל לטעון את הדף. אגב שאלה - אני מניח שהאירוח לא בישראל, לא כדאי שהוא יהיה בישראל? הרוב המוחלט של הגולשים הם מישראל... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 10, 2012 Author Report Share Posted October 10, 2012 אירוח בישראל הוא יקר משמעותית (פי 3-4). כשיש כרגע איטיות בטעינה זה לא בגלל עומס על הפורום אלא פשוט עומסים רגעיים על השרת (שהוא כרגע shared host ועשוי להיות מושפע מאפליקציות אחרות שרצות עליו). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 10, 2012 Author Report Share Posted October 10, 2012 אה כן, ו- 184$. נשארו עוד 7$ בלבד לתרום לפני שההשתתפות בהוצאות תסתיים. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
מר חסון Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 אני יודע שזה לא עניין של תעבורה (האיטיות בפורום), לא שאלתי על מיקום האירוח בגלל זה. סתם חשבתי שזה עדיף, אבל בהחלט לא שווה אם זה עולה פי 3-4. זה די מפגר, אבל לא מפתיע Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 10, 2012 Author Report Share Posted October 10, 2012 אוקי, כל הסכום נאסף. בנקודה זאת קיבלתי החזר מלא על כל הוצאות ההקמה של הפורומים. אני רוצה לומר שוב תודה רבה לקהילה המדהימה הזאת, לא האמנתי שתוך 5 ימים כל ההוצאות יוחזרו לי. מנקודה זאת אני מבקש להפסיק לתרום כי חשוב לי שלא יווצר אף לו מראה עין שיש לי רווח כספי כלשהו מהפורומים. תודה! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
פרומתאוס Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 :hat: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted October 10, 2012 Author Report Share Posted October 10, 2012 כל התורמים קיבלו תואר "פטרון הפורום". אם פיספסתי מישהו, אנא פנו אלי. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boris Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 כל הכבוד ותודה למי שתרם :thumbsup: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
פרסי Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 :thumbsup: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheWolverine Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 גיליתי רק עכשיו על הפורום. חח לכל המקימים ותורמים :clap: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siluro Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 over 9000 :thumbsup: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
גבריאל Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 אוף, רק עכשיו נרשמתי לפורום הזה ורציתי להשתתף במימון (נכון שכרגע אני לא ממש פעיל, אבל אני עדיין מרגיש חלק, ובהמשך אחזור להיות הרבה יותר פעיל), ומסתבר שכל הסכום כבר נאסף. אבל אני גם מרוצה מזה שאנשים השתתפו, מאוד יפה שאנשים לא סתם לקחו את זה כמובן מאליו ותפסו טרמפ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted December 13, 2012 Author Report Share Posted December 13, 2012 מאז שביצעתי את ההוצאה בסך $175 על רכישת רישיון ל IPB כבר כמה אנשים הספיקו לתרום. אנחנו כבר עומדים על סביבות 115$ שנתרמו חזרה, ורק בסופ"ש הזה אני בכלל הולך להתחיל עם ההתקנה של הפורום החדש. כל הכבוד ותודה לתורמים. :hat: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted December 14, 2012 Author Report Share Posted December 14, 2012 אני רוצה לעדכן שנתרמו כבר 170$, אז נותרו עוד 5$ לתרום. כמו בפעם שעברה, אני לא אקבל תרומות מעבר לעלות ששילמתי. תודה רבה לקהילה! :hat: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radagast Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 אתם עובדים על זה בשבת, צריך להחזיר 150%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siluro Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted December 18, 2012 Author Report Share Posted December 18, 2012 עדכון:הוצאתי עוד 2$ על העברית לפורום ועוד דולר וחצי על המוד שאיפשר לי לשים את הלינקים להצג את הודעותיך בתפריט הראשי.מעבר לכך אני שוקל להוסיף כמה מודולים נוספים בתשלום אם יהיו תרומות.המודולים שאני שוקל הם מודול הבלוגים - יאפשר למשתתפי הפורום לפתוח את הבלוגים שלהם בצורה מסודרת. זה יהיה הרבה יותר טוב מהניסיון בפורום הקודם ויהיו נוטיפיקציות שעובדות ורישום לבלוגים וכולי.ומודול נוסף הוא מודול גלריה שיכול לשמש לדברים כמו תמונות של חברי הפורום, תמונות מצחיקות, שימושון הפורום, אשדודות וכולי. מהסיבה הזאת אני לא אסגור בינתיים את אופציית התרומה. כמובן שכל תרומה כספית תלך אך ורק להוספת פיצ'רים לפורום. הוספתי רשימת הוצאות/הכנסות להודעה הפותחת. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted December 19, 2012 Author Report Share Posted December 19, 2012 עדכון - התרומות לראשונה עברו את ההוצאות. אנחנו על 199$ תרומה כאשר ההוצאות עד כה היו 178.5$. המטרה הבאה שלי היא לרכוש את מודול הגלריה עבור הפורום. הגלריה עולה 65$ ואפשר לקרוא על הפיצ'רים שלה פה: http://www.invisionpower.com/apps/gallery/הגלריה תאפשר לארגן ולסדר את מגוון התמונות שמעלים פה לפורום, בין אם זה התמונות האישיות של משתמשים, תמונות ילדות, שרשורי אשדודה, אשדודות של חברות הפורום, lolcats, תמונות שימושיות וכולי. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samael Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 פסיי, לדעתי עדיף להשאיר את הפורום בלי כל מיני תוספים לא-הכרחיים. בשביל בלוגים "אמיתיים" יש את בלוגספוט, בשביל גלריות יש את פיקאסה וממה שראיתי באתר של IPB יש המון דברים שעולים כסף אבל לא תורמים לאווירת הקהילה. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5th Orman Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 אני מסכים עם סמאל.התמונות בסדר גמור כמו שהן עכשיו, דווקא ריכוז יתר של הדברים יבטלו את הצורך בשירשורים ספציפיים. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted December 19, 2012 Author Report Share Posted December 19, 2012 אני רוצה להפנות אתכם לראות את הגלריה בפורום של אב"ג:http://forum.bgu.co.il/index.php?app=galleryתראו מה הפוטנציאל של גלריה מסודרת כהלכה (אגב, הם גם משתמשים שם ב IPB). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5th Orman Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 לא ממש התרשמתי לטובה אני לא רואה הבדל עקרוני בין זה לבין נושא נעוץ, עם קישור לכל השירשורים שיש בהם תמונות (מעניינות). זה לא יפה במיוחד, זה לא מוסיף משהו שלא קיים קודם.יותר מכך, זה מוציא את התמונות מתוך ההקשר הרלוונטי שלהם. לאפשר לחרמני הפורום למצוא אשדודות זה ממש לא תירוץ טוב, אפילו להיפך. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted December 19, 2012 Author Report Share Posted December 19, 2012 היתרון של זה הוא הסדר. לדוגמא - היום בשרשור התמונות אנחנו לא מאפשרים לאנשים להגיב על תמונות, כי זה יוצר בלאגן. שם אפשר לתת תגובות לכל תמונה. בשרשור התמונות, אם מישהו מעלה תמונות בכמה מועדים שונים, הם מפוזרים לאורך כל השרשור, שם הם במקום אחד. אנחנו לא נשים כל דבר בדביקים. למשל, היו לפעמים מפגשי פורום שהיו מהם תמונות. הן נעלמו בגיזומים השונים וממילא היה קשה למצוא אותן. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5th Orman Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 גיזומים זאת בעיה נפרדת, שאני מקווה שלא תחזור על עצמו. דווקא חלק מהאופי של הטכנו הוא שמה שלא מוקפץ, נופל לתהום הנשייה (מלבד כמה דברים בסיסיים, כמו שירשור התמונות וחוקי הפורום, למשל).אני באמת לא רואה איזה ייתרון ינבע מתוסף כזה. הוא לא חלק אינטגרלי מהפורום, הוא יושב בצד. אז כבר אין סיבה להעלות סתם ככה תמונות, רק במקום ייעודי. פשוט לא מסתדר לי. לדעתי כדאי לחכות עם זה להצבעה. לא בגלל העניין הכספי, אלא בגלל שינוי האופי שפיצ'ר כזה גורר Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts