psibeast פורסם דצמבר 19, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 19, 2012 אם אתה רואה את זה שתוכן מעניין נופל לתהום הנשייה כיתרון, אז כמובן שלא תראה שום יתרון בגלריה, שכל מטרתה היא להחזיק תוכן בצורה מסודרת שלא ילך לאיבוד ושיהיה קל לגשת אליו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
5th Orman פורסם דצמבר 19, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 19, 2012 הייתרון הוא לא בכך שתוכן מעניין נופל לתהום הנשייה, אלא בכל שאתה מוציא חלקים מעניינים אל מחוץ לפורום.אם משהו מספיק מעניין, הוא לא אמור להעלם, יקפיצו אותו. את אותו שירשור תמונות שהזכרת אפשר למצוא (פה לא מתוכננים גיזומים, נכון?), או לצרף קישור אליו בשירשור התמונות.סידור יפה ונוח זה אכן יתרון, אבל הוא עומד מול חסרונות יותר משמעותיים לדעתי. יכול להיות שאני פשוט לא מבין איך התוסף הזה עובד. חוץ מהגלריה, התמונות מופיעות גם בפורום עצמו? כלומר, האלבומים הם סוג של שירשור רגיל? (כמו שסקר הוא גם שירשור רגיל)דגמתי אקראית גלריה באב"ג, ונראה שאין שם כמעט תגובות. אני לא יודע איך הפורום שלהם מתנהל, אבל נראה שזה לא ממש יוצר התרחשות, אלא פשוט נמצא שם. הרי פירסום של תמונות בשירשור רגיל בטכנו היה גורר הרבה מלל. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 19, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 19, 2012 כל תוכן שאינו דביק נעלם בסופו של דבר, וזה לא קשור לאם הוא מעניין או לא. פה לא מתוכננים גיזומים (אפשר לראות שבפורום של אב"ג יש קרוב ל-3 מיליון הודעות ואין להם בעיות, התוכנה הזאת מסוגלת להחזיק כנראה מסדי נתונים רציניים יותר), אבל עדיין - יש גבול לכמה דביקים אפשר לשים.אגב, זה לא אומר שאי אפשר בנוסף לפתוח נושא עם התמונות. פשוט כדאי גם לשים בגלריה, כי נוח למצוא שם את התמונות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
5th Orman פורסם דצמבר 19, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 19, 2012 תשמע, אני מתחיל להשתכנע לאט לאט. איזה מין דבר זה?!אם אפשר לדאוג לאינטרקציה טובה בין האלבומים לפורומים, אז סבבה. יש אפשרות שבאלבום יופיעו קישורים לשירשורים שמקשרים אליהם? ככה שהתמונות לא סתם ישבו שם בלי הקשר ברור, למען דור ההמשך. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 19, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 19, 2012 יכול להיות, עוד לא נכנסתי לזה לעומק :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
5th Orman פורסם דצמבר 19, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 19, 2012 בכל מקרה, ניצחת. עברתי מהתנגדות לבקשת פיצ'רים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
jackie פורסם ינואר 2, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 2, 2013 כל הכבוד לכם הייתי עורך תוכן ושותף באתר הפורומים לסטודנטים באוניברסיטה (חיפה) עד לא מזמן.אנחנו ספגנו את כל עלויות האירוח בשרת בארץ ודומיין רק שהשתמשנו במערכת פורומים אחרת ללא עלות (phpbb)IP.Board בחירה טובה ונוחה העיצוב נראה נקי . בזמנו לא נתמכנו מתרומות, אלא בעיקר מפרסום חיצוניבכל מקרה יפה שגייסתם תרומות לאחזקת האתר, אם כי לדעתי אס"ט אמור לממן את זה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם ינואר 2, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 2, 2013 תודה :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.