שומנינה פורסם דצמבר 23, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 23, 2012 הפורום עדין עובד לי רע מאד עם פיירפוקס, אי אפשר לצטט, לשים תמונה וכו'.איך זה שרק אצלי זה ככה?למישהו יש הצעה לפתרון? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
5th Orman פורסם דצמבר 23, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 23, 2012 אני משתמש כל הזמן בפיירפוקס (חוץ מאשר בטלפון, אבל זה יחסית נדיר), ואין לי שום בעיה כזאת.אולי תנסי למחוק cache / עוגיות? (ctrl+shift+delete) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 23, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 23, 2012 גם אני עובד עם הפורום בעיקר בפייפוקס ואין בעיות כאלה. אני ממליץ על דרך הפעולה שאורמן המליץ עליה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
mumin פורסם דצמבר 23, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 23, 2012 תנסי לבטל את כל ה-extensions/add-ons, להתקין פיירפוקס מחדש (גרסא חדשה)זה קורה רק במחשב הספציפי שלך? רק עם היוזר שלך? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שומנינה פורסם דצמבר 23, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 23, 2012 רק במחשב שלי, לא ניסיתי עם עוד יוזרים.ניסיתי כבר להפעיל בלי תוספות.אני יכולה לנסות לשפר גרסא אבל בסך הכל היא די מעודכנת כי אני מעדכנת כל פעם שהוא מציע לי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
5th Orman פורסם דצמבר 23, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 23, 2012 מה עם ההצעה שלי? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שומנינה פורסם דצמבר 23, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 23, 2012 אני אנסה, אני עכשיו במחשב אחר פשוט. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שומנינה פורסם דצמבר 24, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 24, 2012 ניסיתי למחוק קוקיז ומטמון איזה גרסא של פ"פ יש לכם? יש לי 17.0.1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 24, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 24, 2012 גם לי. נסי למחוק הכל, גם temporary files וכולי ולבטל את כל ה extensions ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.