אלכסנדר פורסם דצמבר 21, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 21, 2012 אני מנסה לשים תמונה עם סיומת jpg או png ומקבל הודעת שגיאה:אינך רשאי להשתמש בסיומת התמונה הזאת בפורום זה. באג אצלי או אצלכם? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 21, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 21, 2012 באג ידוע בפורום. יש לו תיקון, אבל אמרו להתקין את התיקון רק אם מישהו נתקל בבעיה. מכיוון שנתקלת, אני אלך להוריד ולשים את התיקון. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 21, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 21, 2012 אוקי, התקנתי את ה patch, נסה שוב בבקשה ותגיד לי אם תוקן. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אלכסנדר פורסם דצמבר 21, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 21, 2012 מה שניסיתי לעשות אז זה לשים תמונה מ-photobucket, כאשר אפשר לייצר שם לינק כולל טאג IMG. זה לא עבד בפורום כשניסיתי פשוט לעשות פייסט ללינק הזה. עכשיו זה עובד. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 21, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 21, 2012 אחלה :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
5th Orman פורסם דצמבר 22, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 22, 2012 אה, בגלל התיקון הזה לא רואים תמונות מהגרסא הקודמת, רק קישורים?כי אנחנו לא תומכים יותר בתג ? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם דצמבר 22, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 22, 2012 כן תומכים, גם לפני הפאטצ' שפסיי התקין [/img] עבד (וגם עכשיו הוא עובד) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
5th Orman פורסם דצמבר 22, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 22, 2012 מוזר, עכשיו פתאום שמים לב שלא רואים תמונות ישנות כמו שצריך. לא בדקתי קודם, אני מודה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.