psibeast פורסם דצמבר 18, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 18, 2012 כיוון שגם את הפורום הזה תרגמו ילדים חובבנים, יש פה בעיות תרגום פה ושם. זה המקום לדווח על טעויות תרגום שמעצבנות אתכם ואני אשתדל לסדר בזמני החופשי :)בעיות שאפתור אסמן ב "אהבתי". ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
5th Orman פורסם דצמבר 18, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 18, 2012 בהגדרות המשתמשלוח הבקרה שלך -> הגדרות -> שנה שם תצוגה יש בעיה זניחה של היפוך סדר עם מספרים וניסוח בשתי השורות שלמעלה (ביצעת0 מתוך3 שינוי שם התצוגה מאז ש, אתה רשאי לעשות שינויים330 הימים) אחרי זה יש את השורה המאאאממת "שינוי שם התצוגה שלך יהיה לא להשפיע על יומן פרטי שלך.Changing your display name will not affect your log in details."נראה לי שמכונה חובבנית תרגמה את זה, ושכחה להוריד את המקור. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם דצמבר 18, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 18, 2012 לוח השנה בצד שמאל קצת משובש:http://i.imgur.com/Um4uV.png ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 18, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 18, 2012 מה משובש? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם דצמבר 18, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 18, 2012 אני משובש כנראה, עכשיו הבנתי שזו כן האות הראשונה של שם היום, קצת מבלבל :X ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 18, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 18, 2012 כן, לא מצאתי איפה לשנות את זה ל א,ב,ג,ד,ה,ו,ש ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם דצמבר 19, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 19, 2012 בפרופיל: "היום הולדת" במקום "יום ההולדת" ("יום ההולדת לא ידוע"). בשיחת ה"פ: "שיחת ארכיון" במקום מה שכנראה היה archive this conversation או משהו 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 19, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 19, 2012 תוקן ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
טמבוויל פורסם דצמבר 22, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 22, 2012 ב"הגדרת התראות" - עדכן אותי כשמגיבים לי בהפרופיל 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם דצמבר 22, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 22, 2012 זה הלחם של ה"פ ופרופיל ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
snorlax פורסם דצמבר 22, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 22, 2012 בעריכת פרופיל בקטגוריה של "תגובות": הראה X מבקרים אחרונים בפרו(?) בפרופיל שלי 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
mumin פורסם דצמבר 24, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 24, 2012 בה"פים, כאשר הצד השני עדיין לא קרא - כתווב "עדיין לא קרוא". לא שזה מפריע יותר מידיי אבל נשמע קצת עילג :mrgreen:(אני מניחה אמור להיות "עדיין לא נקרא") 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
טמבוויל פורסם דצמבר 24, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 24, 2012 בכלל בה"פ יש הרבה קטעים באנגלית.גם במחיקת הודעות, ההודעה הקופצת היא באנגלית. http://s9.postimage.org/bhpjvegj3/Untitled.png ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 24, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 24, 2012 סודר? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
טמבוויל פורסם דצמבר 24, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 24, 2012 מחקתי את הה"פים, אז אין לי מושג. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
5th Orman פורסם דצמבר 25, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 25, 2012 בלוח השנה, הכיתוב של ימי ההולדת הפוך.לדוגמא, 5th Ormanמזל טוב (במקום מזל טוב 5th Orman)גם חסר רווח בין שם המשתמש ל"מזל טוב". ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 25, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 25, 2012 את נושא הרווח סידרתי, את נושא הכיוון לא יכלתי לסדר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם דצמבר 25, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 25, 2012 אולי שווה להחליף לשונית "Forums" במשהו אחר... נגיד "פורומים"? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 25, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 25, 2012 אני מחפש את זה בתרגומים, אבל המילה "Forums" היא כל כך נפוצה שלא הצלחתי עדיין למצוא :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
5th Orman פורסם דצמבר 25, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 25, 2012 את נושא הרווח סידרתי, את נושא הכיוון לא יכלתי לסדר.סבבה, כבר יותר טוב ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 25, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 25, 2012 אולי שווה להחליף לשונית "Forums" במשהו אחר... נגיד "פורומים"?Yay הצלחתי. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שבלול פורסם דצמבר 25, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 25, 2012 :dance2: :thumbsup: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם דצמבר 27, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 27, 2012 יש עוד שגיאה: במקום "reputation" צריך להיות "repulsion" ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.