מעבר לתוכן

עברנו!

psibeast

הודעות מומלצות

אין לי הרשאה לפורום עם היוזר הישן שלי. אני מתחבר ומקבל "אינך רשאי לגלוש בפורום זה", לא משנה על מה אני לוחץ

:|

אל תצטער, אודי אוד.

זה סופו של כל פטרון.

:mrgreen:

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

גרסת נייד:לא מגיע להודעה החדשה אלא לתחילת השרשור, או שלא הבנתי איך. ומיושר לשמאל.
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

1. יש כפתור שמוביל להודעה האחרונה? אני רואה שהוא עובד אם יש הודעה חדשה, אבל אם לא אני לא מוצא כזה.

2. אפשר להסיר את הקידומת "icon_" מהשמות של האמוטיקונים? עכשיו (וגם בפורום החדש הקודם) כדי לכתוב למשל את :suspicious: אני צריך לכתוב  :  icon_suspicious : .

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

יש פה "הצג את הודעותיך"?

יש.  מצד שמאל למעלה יש כפתור "תוכן חדש".  כשאת לוחצת עליו, את מגיעה לעמוד החיפוש.  מצד ימין את יכולה לבחור את הפרמטרים, האם את רוצה לראות רק שרשורים שלא קראת או שאת רוצה לראות שרשורים מתקופת זמן אחרונה, ומתחת לזה את יכולה לסמן שרשורים שפתחת או שרשורים שהשתתפת בהם.  אחרי שאת נסגרת על הפרמטרים שנוחים לך, את יכולה לשמור את הלינק הזה במועדפים או משהו כדי לחזור אליו מהר.

יש פה אפשרות לשנות את כמות ההודעות פר עמוד גמו בגרסא הקודמת? אני לא מוצא

פתאום הכל מלא שרשוריפלצת

:|

ההגדרה של זה היא הגדרה כללית של השרת, כמו בפורום אס"ט.  לא ראיתי שיש דרך לקבוע את זה פר משתמש כמו בפורום הקודם.  הגדרתי את זה כרגע ל-20 הודעות בעמוד, כי זה מה שהיה בפורום אס"ט.  נוח יותר לאנשים שאני אגדיר את זה ליותר?

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול להוסיף אפשרות של תצוגה מקדימה לתגובה המהירה?

עוד לא נכנסתי לדקויות הללו  :)  כל מה שאתם רואים כרגע זה מה שהגיע "מהקופסא"  (שזה יפה מאוד, הפורום הקודם הגיע ממש מסורס בתור הבסיס שלו).  בפורום הקודם עבדתי כמה ימים עליו לפני שפתחתי אותו, כי היה זמן.  כאן רציתי לצמצם למינימום את ה downtime במעבר בין הפורומים, אז ראשית עשיתי את המעבר כמה שיותר מהר, ועכשיו בנחת נסדר ונשפר הכל.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

ההגדרה של זה היא הגדרה כללית של השרת, כמו בפורום אס"ט.  לא ראיתי שיש דרך לקבוע את זה פר משתמש כמו בפורום הקודם.  הגדרתי את זה כרגע ל-20 הודעות בעמוד, כי זה מה שהיה בפורום אס"ט.  נוח יותר לאנשים שאני אגדיר את זה ליותר?

מבחינתי הייתי רוצה 50 ככה

:dontknow:

תפתח סקר

:P

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

פסיי, הרבה יותר נוח עם יותר תגובות בעמוד.

אני הגדרתי לי 50 קודם, והייתי שם אפילו יותר אם היה אפשר.

אני מבין שאולי יהיו כאלה שיותר מדי זה כבר מוגזם להם, אז נראה לי שאפשר להסתפק בחמישים

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

החיפוש לא עובד. אני מכניס כותרות של שרשורים שראיתי שקיימים וזה לא מצא אותם.

בנוסף, או ששרשור 'תמונות מצחיקות' לא עבר לפורום החדש או שאני עילג בחיפושי אחריו.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הקיצור של alt+2 הוא מאוד נוח.

יש קטע מעצבן שכשלוחצים על העיגול ליד הודעה חדשה אז זה מציג אותה באמצע העמוד ולא בתחילת העמוד [כרום]

חסר לי הקיצור של alt+s לשליחת הודעה. וגם עורך שמציג את תגי ה bbcode כמו פעם

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

כשמצטטים הודעה עם ציטוט, נעלם הציטוט הפנימי (אין קינון ציטוטים).

אולי זה פיצ'ר ולא באג, אבל יהיה נחמד אם תהיה גם האפשרות הרגילה, עם קינון

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אם זה עוזר, אז אני לא יכול לשלוח הודעות "חדשות", להגיב למי שכבר שלח לי - אני יכול. הגבתי לסילורו ואני מניח שהוא קיבל.

דוגמא:

http://i.imgur.com/ijEWH.png

נערך בתאריך - על-ידי radagast
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

יש מצב להעביר את הכותרת של הפורום ככה ש "קהילת הסטודנטים בטכניון" יהיה קודם ואז שם השרשור?

אחרת כל הטאבים בכרום מראים "הילת הסטודנטים בטכניון" ולא יודעים איזה שרשור פתוח שם.

http://i.imgur.com/D5hOd.png

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

תודה, טופל.

לא קריטי, אבל האם יש אפשרות לגרום לעמוד להיות בעל רוחב מינימלי קטן יותר? בפורום הקודם הייתי יכול לפרוס על חצי מסך והוא לא היה נחתך.

יש עוד ערכות מותקנות?

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

טוען...
  • יצירת חדש...