psibeast פורסם דצמבר 15, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 15, 2012 שיהיה במזל טוב לכולנו,כתבו פה בעיות שאתם נתקלים בהן. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
stanly פורסם דצמבר 15, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 15, 2012 הכל מתחיל משמאל אצליchromeלא לדאוג, פתחתי שרשור בטכנו בקשר לזה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם דצמבר 15, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 15, 2012 סטנלי הכל יהיה בסדר... זה אצל כולם ככה כרגע. צריך להיות חזק ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם דצמבר 15, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 15, 2012 עכשיו זה הסתדר:scratch: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 15, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 15, 2012 כן, היתה בעיה עם קבוצת פטרוני הפורום, וסידרתי אותה עכשיו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
5th Orman פורסם דצמבר 15, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 15, 2012 אין לי הרשאה לפורום עם היוזר הישן שלי. אני מתחבר ומקבל "אינך רשאי לגלוש בפורום זה", לא משנה על מה אני לוחץ אל תצטער, אודי אוד.זה סופו של כל פטרון. :mrgreen: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם דצמבר 15, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 15, 2012 טוב, אז אפשר למחוק את אודי_זמני ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Aleh פורסם דצמבר 16, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 16, 2012 לא מצאתי איפה תגית הספוילר ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
5th Orman פורסם דצמבר 16, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 16, 2012 יש בעיה קטנה עם ההודעות שנשלחות למייל. הקישור שיש שם לא קשור לכלום, סתם מוביל לדף הראשי.לא מאוד מעניין או דחוף, סתם פיצ'ר נחמד ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 16, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 16, 2012 ככה. בדיקה יש כפתור ל Special BBCode (השלישי מימין למעלה) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם דצמבר 16, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 16, 2012 גרסת נייד:לא מגיע להודעה החדשה אלא לתחילת השרשור, או שלא הבנתי איך. ומיושר לשמאל. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אSף פורסם דצמבר 16, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 16, 2012 הכל מיושר אצלי לשמאל ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם דצמבר 16, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 16, 2012 בתחתית הדף יש לך אפשרות לעבור שפה.תעבור לאנגלית ואח"כ שוב לעברית, תבדוק אם זה מסתדר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אSף פורסם דצמבר 16, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 16, 2012 תודה :thumbsup: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אSף פורסם דצמבר 16, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 16, 2012 אתה יכול להוסיף אפשרות של תצוגה מקדימה לתגובה המהירה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Silvia Elena פורסם דצמבר 16, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 16, 2012 יש פה "הצג את הודעותיך"? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם דצמבר 16, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 16, 2012 יש פה אפשרות לשנות את כמות ההודעות פר עמוד גמו בגרסא הקודמת? אני לא מוצאפתאום הכל מלא שרשוריפלצת ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם דצמבר 16, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 16, 2012 1. יש כפתור שמוביל להודעה האחרונה? אני רואה שהוא עובד אם יש הודעה חדשה, אבל אם לא אני לא מוצא כזה.2. אפשר להסיר את הקידומת "icon_" מהשמות של האמוטיקונים? עכשיו (וגם בפורום החדש הקודם) כדי לכתוב למשל את :suspicious: אני צריך לכתוב : icon_suspicious : . ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 16, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 16, 2012 יש פה "הצג את הודעותיך"? יש. מצד שמאל למעלה יש כפתור "תוכן חדש". כשאת לוחצת עליו, את מגיעה לעמוד החיפוש. מצד ימין את יכולה לבחור את הפרמטרים, האם את רוצה לראות רק שרשורים שלא קראת או שאת רוצה לראות שרשורים מתקופת זמן אחרונה, ומתחת לזה את יכולה לסמן שרשורים שפתחת או שרשורים שהשתתפת בהם. אחרי שאת נסגרת על הפרמטרים שנוחים לך, את יכולה לשמור את הלינק הזה במועדפים או משהו כדי לחזור אליו מהר. יש פה אפשרות לשנות את כמות ההודעות פר עמוד גמו בגרסא הקודמת? אני לא מוצאפתאום הכל מלא שרשוריפלצת ההגדרה של זה היא הגדרה כללית של השרת, כמו בפורום אס"ט. לא ראיתי שיש דרך לקבוע את זה פר משתמש כמו בפורום הקודם. הגדרתי את זה כרגע ל-20 הודעות בעמוד, כי זה מה שהיה בפורום אס"ט. נוח יותר לאנשים שאני אגדיר את זה ליותר? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 16, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 16, 2012 אתה יכול להוסיף אפשרות של תצוגה מקדימה לתגובה המהירה?עוד לא נכנסתי לדקויות הללו :) כל מה שאתם רואים כרגע זה מה שהגיע "מהקופסא" (שזה יפה מאוד, הפורום הקודם הגיע ממש מסורס בתור הבסיס שלו). בפורום הקודם עבדתי כמה ימים עליו לפני שפתחתי אותו, כי היה זמן. כאן רציתי לצמצם למינימום את ה downtime במעבר בין הפורומים, אז ראשית עשיתי את המעבר כמה שיותר מהר, ועכשיו בנחת נסדר ונשפר הכל. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם דצמבר 16, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 16, 2012 ההגדרה של זה היא הגדרה כללית של השרת, כמו בפורום אס"ט. לא ראיתי שיש דרך לקבוע את זה פר משתמש כמו בפורום הקודם. הגדרתי את זה כרגע ל-20 הודעות בעמוד, כי זה מה שהיה בפורום אס"ט. נוח יותר לאנשים שאני אגדיר את זה ליותר?מבחינתי הייתי רוצה 50 ככהתפתח סקר ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
5th Orman פורסם דצמבר 16, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 16, 2012 פסיי, הרבה יותר נוח עם יותר תגובות בעמוד.אני הגדרתי לי 50 קודם, והייתי שם אפילו יותר אם היה אפשר.אני מבין שאולי יהיו כאלה שיותר מדי זה כבר מוגזם להם, אז נראה לי שאפשר להסתפק בחמישים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 16, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 16, 2012 שיניתי ל-50, נראה אם יהיו תלונות שזה יותר מדי :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
laishand פורסם דצמבר 16, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 16, 2012 פורמט הרבה יותר מוצלחתודה פסאיעד אתה עובד חלקוהגרסה הסלולרית ממש מוצלחת רק משהו אחד קטנטן כפתור למעלה? איפה יש? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
טמבוויל פורסם דצמבר 16, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 16, 2012 החיפוש לא עובד. אני מכניס כותרות של שרשורים שראיתי שקיימים וזה לא מצא אותם. בנוסף, או ששרשור 'תמונות מצחיקות' לא עבר לפורום החדש או שאני עילג בחיפושי אחריו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 16, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 16, 2012 עשיתי איזה שינוי בחיפוש, נסה שוב תגיד לי אם החיפוש עובד יותר טוב עכשיו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
טמבוויל פורסם דצמבר 16, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 16, 2012 יאי. עובד! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
laishand פורסם דצמבר 16, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 16, 2012 מגניב שאין הגבלה לגודל של התמונה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם דצמבר 16, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 16, 2012 הקיצור של alt+2 הוא מאוד נוח.יש קטע מעצבן שכשלוחצים על העיגול ליד הודעה חדשה אז זה מציג אותה באמצע העמוד ולא בתחילת העמוד [כרום]חסר לי הקיצור של alt+s לשליחת הודעה. וגם עורך שמציג את תגי ה bbcode כמו פעם ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם דצמבר 16, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 16, 2012 עכשיו רואים שיש טכנובלוג גם אם לא מחוברים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 16, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 16, 2012 עכשיו רואים שיש טכנובלוג גם אם לא מחוברים.נכון, זה אחד הבאגים שתוקנו. גם תמונה בתוך ספויילר אמורה לעבוד עכשיו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
appleGirl פורסם דצמבר 16, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 16, 2012 <הודעת ניסיון>אפשר שהסמיילים שהוא מראה בהתחלה יהיו הסמיילים הנפוצים? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 16, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 16, 2012 <הודעת ניסיון>אפשר שהסמיילים שהוא מראה בהתחלה יהיו הסמיילים הנפוצים?כן, אני אסדר את זה בקרוב. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
5th Orman פורסם דצמבר 16, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 16, 2012 כשמצטטים הודעה עם ציטוט, נעלם הציטוט הפנימי (אין קינון ציטוטים).אולי זה פיצ'ר ולא באג, אבל יהיה נחמד אם תהיה גם האפשרות הרגילה, עם קינון ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 16, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 16, 2012 זה פיצ'ר. אני אבדוק אופציות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם דצמבר 17, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 17, 2012 אני לא יכול לשלוח ה"פ לסילורו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם דצמבר 17, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 17, 2012 זה גם פיצ'ר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 17, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 17, 2012 אני לא יכול לשלוח ה"פ לסילורו.שיניתי משהו, זה הסתדר? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם דצמבר 17, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 17, 2012 נופ. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 17, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 17, 2012 לאנשים אחרים אתה כן מצליח? לי אתה מצליח? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם דצמבר 17, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 17, 2012 למשתמשים אחרים כן, לך לא. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 17, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 17, 2012 אוקי, זה נותן לי כיוון לבדוק את האדמינים Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם דצמבר 17, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 17, 2012 (נערך) אם זה עוזר, אז אני לא יכול לשלוח הודעות "חדשות", להגיב למי שכבר שלח לי - אני יכול. הגבתי לסילורו ואני מניח שהוא קיבל. דוגמא: http://i.imgur.com/ijEWH.png נערך בתאריך דצמבר 17, 2012 - על-ידי radagast ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם דצמבר 17, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 17, 2012 יש לפתוח את ההודעה ב"הקשב האדמין". ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם דצמבר 17, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 17, 2012 יש מצב להעביר את הכותרת של הפורום ככה ש "קהילת הסטודנטים בטכניון" יהיה קודם ואז שם השרשור? אחרת כל הטאבים בכרום מראים "הילת הסטודנטים בטכניון" ולא יודעים איזה שרשור פתוח שם. http://i.imgur.com/D5hOd.png ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם דצמבר 17, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 17, 2012 הילת הסטודנטים זה טוב. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם דצמבר 17, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 17, 2012 וגם אם יש מצב לערוך לא WYSIWYG זה יהיה אדיר ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 17, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 17, 2012 ראדה, אתה יכול לנסות שוב בבקשה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם דצמבר 17, 2012 דיווח שיתוף פורסם דצמבר 17, 2012 תודה, טופל. לא קריטי, אבל האם יש אפשרות לגרום לעמוד להיות בעל רוחב מינימלי קטן יותר? בפורום הקודם הייתי יכול לפרוס על חצי מסך והוא לא היה נחתך.יש עוד ערכות מותקנות? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם דצמבר 17, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם דצמבר 17, 2012 עוד לא התקנתי ערכות עיצוב נוספות. לא ברור לי האם יש בכלל דרישה לכך, או שאנשים סבבה עם העיצוב. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.