מנוי פורסם אוגוסט 11, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוגוסט 11, 2014 האם העבודה שכל הנגזרות החלקיות של פונקציה רציפות, מלבד אחת שהיא רק קיימת, מהווה תנאי מספיק לכך שהפונקציה דיפרנציאבילית?על פניו פה מופיע ההוכחה לכך:http://math.stackexchange.com/questions/372650/continuity-of-one-partial-derivative-implies-differentiability אבל נראה שהם עושים שמה הנחות מקלות(גם מתמיכה של המתנט נאמר לי שהדרישה צריכה להיות רציפות על כל הנגזרות החלקיות). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם אוגוסט 11, 2014 דיווח שיתוף פורסם אוגוסט 11, 2014 חלק גדול מהאשמה שהגענו לנקודה הזו תלוי גם בי כנראה, כי הייתי צריך להציב גבולות ברורים יותר קודם. אבל די. נשבר הקש. מנוי, אני מצטער אבל אתה חייב להתחיל להפעיל סינון על השאלות שלך או שגם אני אתייאש ואפסיק לענות. אתה מציף את הפורום.אם היית מציף את הפורום בשאלות ששייכות אליו, מילא, אבל נראה שאתה פשוט לא מבין מה המטרה של הפורום הזה (או שאתה מבין ובוחר בכל זאת לנטפק אותו למוות). המטרה של הפורום הזה היא עזרה בפתרון תרגילים.לא סתם תרגילים - תרגילים ממבחנים, תרגילים משיעורי בית ותרגילים מתרגולים. של הטכניון.מדי פעם עונים פה גם על שאלות מבגרויות או ממוסדות אקדמיים אחרים (או המכינה), וכל עוד זה לא נהפך להרגל של קבע, זה בסדר. שאלה לגבי תרגיל שלא הצלחת לפתור או פתרון של תרגיל שלא הבנת (גם אם לא הבנת את ההנחות שנעשו שם), שייכת לפה. המטרה של הפורום אינה לספק מענה ליוזר ספציפי על כל תהייה שעולה בראשו לגבי החומר.המטרה של הפורום אינה לוודא שהחומר שמלמדים בתרגולים נכון ושלמרצה ולמתרגל אין טעויות.המטרה של הפורום אינה לתקן ניסוחים שגויים בשיעורי בית, לתהות על נכונות הנחות שעושים שם או להציע משפטים חלופיים שאפשר להשתמש בהם במקום. המטרה של הפורום אינה לספק הרחבה והעשרה על החומר הנלמד. שוב, אם כל אחד מאלו קורה פעם או פעמיים, בסדר, לא נמות מזה. אבל אם זה הופך להיות התוכן הקבוע - אז לא, זו לא המטרה של הפורום הזה. הפורום הזה הוא לא תחליף לשעות קבלה. הוא לא תחליף לסדנאות. הוא לא תחליף לתרגולים ולא תחליף להרצאות. הוא בטח ובטח לא תחליף לשיעורים פרטיים. משום מה נראה שאתה פועל תחת ההנחה שיש פה למישהו זמן פנוי לענות על שאלות שלמתרגל, מרצה, או כל חבר סגל כלשהוא בקורס אין זמן לענות.אז לא. כולם פה עסוקים ובניגוד לסגל הקורס אף אחד לא מקבל פה תשלום על מענה לשאלות. אז אפשר לשאול כל מה שעולה על דעתך, נכון, אף אחד לא יחסום אותך או יצנזר אותך, אבל בשלב מסויים - אם אתה מציף - פשוט יפסיקו לענות.אני לא יודע לגבי הקוראים האחרים של הפורום הזה, אבל אצלי אתה קרוב באופן מסוכן לנקודת האל חזור. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.