מנוי פורסם מאי 6, 2014 דיווח שיתוף פורסם מאי 6, 2014 האם התשובה פה היא A=1?כביכול הוכחתי את זה לפי הגדרת הגבול בלשון סדרות,אבל זה נראה לי יותר מידי קל,אני צודק? http://i.imgur.com/udzxles.png ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם מאי 6, 2014 דיווח שיתוף פורסם מאי 6, 2014 תראה, ברור שהגבול הזה הוא 1 או שהוא לא קיים. ובמתנט לזכרוני יש שלושה נסיונות לכל בעייה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מנוי פורסם מאי 6, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם מאי 6, 2014 תראה, ברור שהגבול הזה הוא 1 או שהוא לא קיים. ובמתנט לזכרוני יש שלושה נסיונות לכל בעייה. :-)זה לא להגשה, זה סתם שאלות לפיתוח חשיבה.... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם מאי 6, 2014 דיווח שיתוף פורסם מאי 6, 2014 שאלות מהסוג "הפתרון נראה קל מדי" נועדו להוציא אותך מדעתך במבחן, לא לתרגול החשיבהבכל מקרה, אולי אני מפספס פה משהו אבל אני לא רואה סיבה שהתשובה לא תהיה 1. לא משנה באיזה מסלול אתה מתקרב לראשית, הסינוס תמיד שואף לארגומנט שלו אם אתה קרוב מספיק. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.