יוריונלוקינג פורסם מרץ 20, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 20, 2014 שלום שמי יורי.אני ושותף שלי מחפשים בני אדם עם ראש פתוח לעבודה על פרוייקטים משותפים בעלי פרספקטיבה לרווח כספי. ברגע הנתון אנחנו שניים. אני צייר-פסל. עבדתי בדיסני. בעל ניסיון עבודה בפיתוח משחקי מחשב ואנימציה.השותף שלי עורך סאונד מוחשר.שנינו בעלי רצון להתפתח, ללמוד ולהרוויח כסף. מי אנחנו מחפשים:ברגע הנתון, על בסיס הניסיון, השאיפות והאפשרויות שלנו, בחרנו להתקדם לעבר תחום משחקי מובייל.לצורך כך, אנחנו מחפשים בן אדם בעל ידע בC# או/ו JAVA או/ו UNITY שמוכן לעבוד איתנו לאורך זמן כדי להגיע למטרה משותפת. מוכן ללמוד ומוכן להתגבר על קשיים כמונו. אם יש הצעות לאפשרויות שונות למיניהן בעלי פרספקטיבה, אנחנו עדיין נשמח לשמוע. ליצירת קשר:יורי: 0544988427onlooking00@gmail.comhttps://www.facebook.com/yuri.vachutinsky ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שומנינה פורסם מרץ 20, 2014 דיווח שיתוף פורסם מרץ 20, 2014 וואי בא לך לספר על העבודה בדיסני? איזה חלום... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
יוריונלוקינג פורסם מרץ 21, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 21, 2014 היה סבבה. :) הבנתי שלגעת בכוכבים לא כזה קשה כמו שזה נראה. ניסיון מעניין שעזר לי להבין מה אני באמת רוצה מהחיים :) והנה עכשיו אני מתחיל לבנות :) במה את מתעסקת? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.