Shtota פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 :oops:(יש! גם הסמיילי הזה עובד) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Silverlining פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 לך תקרא לו מהפורום הישן שיבוא לפה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
lol פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 שטוטיק, הגם אתה?! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם אוקטובר 6, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 תמיד הייתי ליברלי בעניין. לאחר סיור בארצות ברבריות רחוקות נפתחו לי ...אהם.. אופקים חדשים, והחלטתי לתרום מנסיוני גם בפורום הזה. אז מה קורה לולי? :joey: מאיזה מין אתה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
בטח ש-אולי פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 אני פה :ciggy: ... רק לא בטוח איך בכלל אמורים לפעול פה כל העניינים של הניהול ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 לגבי מנהלים - אני דוחה דברים כאלה לאחרי הישיבה של אס"ט, כי אני מעדיף לשמור על הפורום במוד "הרצה ובדיקה" עד אז ולא ליצור הרגשה של פורום קבע לפני שהגורלות נחרצו לגמרי. אבל כן, נראה לי שסביר שבטח"ש ימשיך את הניהול פה בפורום הזה :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.