מנוי פורסם פברואר 10, 2014 דיווח שיתוף פורסם פברואר 10, 2014 אני מנסה לחשב מומנט התמד של כדור על ידי חילוק הכדור לדיסקות עם מסה קטנה וסכימתם על ידי אינטגרל,למה שיטת חישוב זאת שעבדה עד כה לא עובדת עכשיו?כי אני מקבל תשובה שגויה. אני מצרף סריקה של הדרך שלי.אשמח אם משהו יוכל לעזור. http://i.imgur.com/QXezZQq.jpg ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם פברואר 11, 2014 דיווח שיתוף פורסם פברואר 11, 2014 אלמנט המסה שלך פשוט שגוי. בפרט, מה שסמנת בשרטוט כ-R, שקבוע באינטגרציה שלך, כלל אינו קבוע כשאתה מתקדם לאורך ציר z שבחרת.הוא גם לא הרדיוס של המעגל שאמור להופיע בתשובה, הרדיוס של המעגל בציור שלך הוא r קטן. השתמשת ב-R גם כרדיוס המעגל (בגבולות האינטגרציה) וגם כגודל שאינו רדיוס המעגל.אבל יותר מהכל, לאורך שפת הכדור אין לך אלמנט מסה שהוא טבעת עם עובי לאורך ציר z (מקביל לציר).כל אלמנט מסה טבעתי הוא עם עובי בכיוון תטא (משיק נקודתית לכדור), לא בכיוון z.עשית אינטגרציה בקוארדינטות גליליות כשהסימטריה של הבעייה היא לא גלילית אלא כדורית. אתה צריך לבנות את אלמנט המסה שלך בעזרת קוארדינטות כדוריות, לא גליליות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מנוי פורסם פברואר 11, 2014 מחבר דיווח שיתוף פורסם פברואר 11, 2014 הבנתי את הטעות שלי תודה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.