מעבר לתוכן

מעבר למדעי המחשב

ovedti

הודעות מומלצות

שלום,

התקבלתי לתעשיה וניהול בסמסטר אביב הקרוב.

אני רוצה לעבור למדעי המחשב לאחר הסמסטר הזה לאחר שאקח אלגברה 1מ', חדו"א 1מ' ומבוא למדעי המחשב (234111).

לפי מסמך המעבר שבאתר של מדעי המחשב - ממוצע משוקלל של 80 מבטיח את הקבלה של לפקולטה.

השאלה שלי אם כדאי גם לקחת את הקורס "מערכןת ספרתיות"?

כי מצד אחד אני לא רוצה להעמיס עוד דברים כי אני צריך להוציא ממוצע די גבוה. אבל מצד שני הבנתי שהקורס לא כ"כ קשה.

מה אתם אומרים? הקורס קשה? מה הדרישות בקורס (מבחינת שיעורי בית, קושי המבחן, נוכחות וכו')? והאם כדאי לקחת גם אותו בסמסטר הראשון?

תודה רבה לעונים! :)

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

ברוך הבא!

הקורס אמנם לא קשה ועמוס במהלך הסמסטר אבל המבחן שלו נחשב קשה והממוצע בדר"כ נמוך.

כך שאם אתה רוצה להבטיח את המעבר (עד כמה שאפשר) ואתה לא בטוח שאתה הולך להיות מצטיין וכד' אז לא הייתי ממליץ.

כמובן שאפשר לקחת את ה"סיכון", אבל אתה עלול לשלם ביוקר... (גם כך רוב הסטודנטים חוטפים שוק סמסטר ראשון...)

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אני ממש שוקל לקחת את זה עכשיו גם בשביל לא ליצור עומס על המשך התואר במידה ואעבור וגם בגלל שהבנתי שבסמסטר אביב הקורס מועבר ע"י מדמ"ח ולכן נחשב ליותר קל....מה אתה אומר?
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

זה סיכון שלא שווה לך לקחת. אם אתה באמת מעוניין לעבור, אתה לא רוצה שום דבר שעלול להוריד לך את הממוצע ולו בנקודה אחת (ו-80 הוא לא ממוצע פשוט להשגה, בטח שלא בסמסטר ראשון).

עוד משהו - ספרתיות הוא לא חלק מהשרשרת המרכזית של מדעי המחשב ולא לקחת אותו עכשיו לא בהכרח יעכב אותך בתואר.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 8 חודשים מאוחר יותר...

היי אם מישהו מכם יוכל לענות לי:

גם אני לקחתי את שלושת הקורסים האלו בשביל לעבור למדעי המחשב בסמסטר הבא. הבעיה היא שלפי המקצועות המומלצים במדעי המחשב צריך לקחת אינפי1מ ואלגברה א ומבוא למדעי המחשב עם 4 בסוף.

השאלה שלי - אם אני לוקחת חדוא1מ אלגברה1מ ומדעי המחשב עם 1 בסוף (לפי האתר אפשר לעבור למדעי המחשב עם ממוצע 80 בקורסים האלו), זה מוכר כנקודות זכות במדעי המחשב ופותר אותי מאינפי1 ומאלגברה א או שאני אצטרך לחזור על הקורסים האלה לאחר המעבר המיוחל?

אשמח מאוד לתשובה :)

שלומיצ

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הכי טוב ובטוח לשאול במזכירות של מדמ"ח,

לגבי חדוא/אינפי יש גם שינוי שהחל מהמסמסטר תלמידי מדמ"ח יקחו אינפי1מ במקום חדוא1ת ולכן אולי יש שינויים במה שיכירו במעבר.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

טוען...
  • יצירת חדש...