יוזר פורסם נובמבר 8, 2013 דיווח שיתוף פורסם נובמבר 8, 2013 מה לא טוב? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם נובמבר 8, 2013 דיווח שיתוף פורסם נובמבר 8, 2013 איזה משטח גלילי מצאת? אני לא מוצא ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
יוזר פורסם נובמבר 8, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם נובמבר 8, 2013 עבור c=0 מתקבל: x^2-z^2=1 (היפרבולה). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם נובמבר 8, 2013 דיווח שיתוף פורסם נובמבר 8, 2013 זה נחשב משטח גלילי? הוא לא סגור ואין לו צורה של גליל. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
יוזר פורסם נובמבר 8, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם נובמבר 8, 2013 כן, גליל פרבולה והיפרבולה בלי אחד המשתנים אלה 3 המשטחים הגליליים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
יוזר פורסם נובמבר 8, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם נובמבר 8, 2013 אני אגיד לך מה מוזר על מה שסימנתי קיבלתי 80, בניסיון הבא בטעות סימנתי מישור והציון עלה ל-90. אין לי מושג איך בדיוק מתקבל מישור, ואיזה עוד טעות אחת יש לי... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם נובמבר 8, 2013 דיווח שיתוף פורסם נובמבר 8, 2013 ייתכן שההיפרבולה שלך נחשבת "זוג מישורים" (כן, למרות שהם לא מישורים) ולא משטח גלילי בגלל שהיא לא סגורה?...מצטער, זה הדבר היחידי שאני רואה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אורח אורח פורסם נובמבר 8, 2013 דיווח שיתוף פורסם נובמבר 8, 2013 http://imageshack.com/a/img209/632/h89u.png מה הבעיה פה?יצא לי ההתניות הבאות:z^2>=0z<-1 or z>1xy>=1למה זו קבוצה סגורה? לדוגמא היא לא מכיל את נקודות השפה z=1 ו- z=-1. מה לגבי זה שהיא לא חסומה על ציר x על ציר y ועל ציר z משני הצדדים? איך אני מתייחס לזה? כסגורה או פתוחה?תודה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אורח יוזר פורסם נובמבר 8, 2013 דיווח שיתוף פורסם נובמבר 8, 2013 http://imageshack.com/a/img209/632/h89u.pngההתניות שיצאו לי: z^2>=0z<-1 or z>1xy>=1למה זו קבוצה סגורה? היא לא מכילה את נקודות השפה z=1 ו- z=-1. עוד שאלה: איך אני מתייחס לנקודות שפה עבור x,y,z ששואפים לאינסוף (כי היא לא חסומה) ? איך אני קובע מה השפה של הקבוצה באינסוף ובמינוס אינסוף עבור כל אחד מהצירים?תודה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אורח יוזר פורסם נובמבר 8, 2013 דיווח שיתוף פורסם נובמבר 8, 2013 http://imageshack.com/a/img209/632/h89u.png ההתניות שיצאו לי: z^2>=0z<-1 or z>1xy>=1 למה זו קבוצה סגורה? היא לא מכילה את נקודות השפה z=1 ו- z=-1. עוד שאלה: איך אני מתייחס לנקודות שפה עבור x,y,z ששואפים לאינסוף (כי היא לא חסומה) ? איך אני קובע מה השפה של הקבוצה באינסוף ובמינוס אינסוף עבור כל אחד מהצירים? תודה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
יוזר פורסם נובמבר 8, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם נובמבר 8, 2013 עוד שאלה: http://imageshack.com/a/img209/632/h89u.pngההתניות שיצאו לי: z^2>=0z<-1 or z>1xy>=1 למה זו קבוצה סגורה? היא לא מכילה את נקודות השפה z=1 ו- z=-1. עוד שאלה: איך אני מתייחס לנקודות שפה עבור x,y,z ששואפים לאינסוף (כי היא לא חסומה) ? איך אני קובע מה השפה של הקבוצה באינסוף ובמינוס אינסוף עבור כל אחד מהצירים? תודה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם נובמבר 8, 2013 דיווח שיתוף פורסם נובמבר 8, 2013 (נערך) - אין שום מגבלה על z כי z^2 תמיד גדול או שווה לאפס. שורש של אפס הוא אפס. אני לא יודע מאיפה הגיעה המגבלה השנייה. - אני לא מבין את ההגדרה "שפה באינסוף". להבנתי, לפונקציה שתחום ההגדרה שלה מגיע לאינסוף על אחד הצירים אין שפה לתחום ההגדרה שם. זה תחום פתוח ולא חסום. אגב, מה קרה בסוף עם השאלה הקודמת? נערך בתאריך נובמבר 8, 2013 - על-ידי אודי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אסף פורסם נובמבר 8, 2013 דיווח שיתוף פורסם נובמבר 8, 2013 עוד שאלה: http://imageshack.com/a/img209/632/h89u.png ההתניות שיצאו לי: z^2>=0z<-1 or z>1xy>=1 למה זו קבוצה סגורה? היא לא מכילה את נקודות השפה z=1 ו- z=-1. עוד שאלה: איך אני מתייחס לנקודות שפה עבור x,y,z ששואפים לאינסוף (כי היא לא חסומה) ? איך אני קובע מה השפה של הקבוצה באינסוף ובמינוס אינסוף עבור כל אחד מהצירים? תודה.לא הבנתי מאיפה הבאת את התנאים על z. הוא מופיע רק במונה. ריבוע תמיד אי שלילי ולכן בלן יוצא תמיד משהו גדול שווה 1, והשורש הוא על משהו שתמיד גדול שווה 0. כלומר תחום ההגדרה של z הוא כל הישר. כדי לענות על השאלה השנייה תיזכר בכך שמישור מוגדר כפתוח וסגור כאחד, כי לכל נקודה יש סביבה שכולה שייכת למישור ומצד שני אין נקודות המכילות בסביבתן נקודות מחוץ למישור. אין צורך בשפה בשביל הגדרת פתוח/סגור, תשתמש בהגדרות של סביבות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אסף פורסם נובמבר 8, 2013 דיווח שיתוף פורסם נובמבר 8, 2013 אגב, מה קרה בסוף עם השאלה הקודמת?c=-1x^2+y^2=0x=0, y=0זהו ציר z, קו ישר. איפה הנקודה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם נובמבר 8, 2013 דיווח שיתוף פורסם נובמבר 8, 2013 צודק :oops: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
יוזר פורסם נובמבר 8, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם נובמבר 8, 2013 תודה אסף זו הייתה הטעות. לגבי התנאי השני על Z - טעות שלי. עכשיו הכל מסתדר. תודה גם לך אודי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.