Strazer פורסם ספטמבר 25, 2013 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 25, 2013 אני מעוניין להתקבל ללימודי הנדסת מכונות בטכניון.מס' שאלות:1. מהו הסכם שיבטיח בוודאות את קבלתי לפקולטה ולטכניון?2. ארצה לשמוע את אופי הלימודים בפקולטה מסטודנטים בה, קושי וכו'. בנוסף, האם קיימת התמחות במכטרוניקה במהלך התואר הראשון?.3. באילו מקומות עבודה יכול לעבוד מהנדס מכונות, ומהו טווח המשכורות?. תודה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם ספטמבר 25, 2013 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 25, 2013 אני לא לומד מכונות אז אני אספק לך תשובה זמנית:1. כמו לכל פקולטה בטכניון, מפורסמים ספי הקבלה של השנים הקודמות (או משהו בסגנון). אם אתה קרוב לסף העליון (או מעליו), כמעט בטוח שתתקבל. אם אתה איפשהו באמצע אז זה כבר לא כל כך ודאי.2. מרפרוף בקטלוג של מכונות (http://ug.technion.ac.il/Catalog/Catalog-2013/Catalog-Pdf/03%20Mechanical%20Eng.pdf, אתה יכול למצוא אותו באתר UG), יש משהו שנשמע לי כמו התמחות במכטרוניקה (תחת מגמת רבדים). כמובן שמישהו שלומד מכונות יוכל לענות לך על זה ביתר פירוט. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.