Iris.n91 פורסם ספטמבר 17, 2013 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 17, 2013 שלום לכולם!אני מתחילה השנה ללמוד בפקולטה להנדסה כימית ואחותי תתחיל ללמוד הנדסה ביוכימית. אנחנו רוצות לרענן את החומר בפיסיקה, כימיה, מתמטיקה וביולוגיה לקראת הלימודים. לצערי, עכשיו חזרנו מטיול ארוך בחו״ל ופספסנו את קורס הרענון של המכינה בכימיה. ניסיתי להירשם לקורס המקוון של ״התחלה טובה״ בכימיה אבל גם שם יש איזו בעיה באתר. שתינו למדנו בתיכון פיסיקה, כימיה ומתמטיקה, אז אנחנו רק צריכות רענון ולא התחלה מאפס. אני מחפשת ספרים שאוכל ללמוד מהם לבד, רצוי גם עם הסברים וגם עם תרגול. מישהו יודע מאיזה ספרים הכי כדאי ללמוד ואיפה אפשר להשיג אותם?תודה רבה! :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם ספטמבר 17, 2013 דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 17, 2013 אם המטרה זה רק לרענן, קחו את ספרי ההכנה לבגרות של אנקורי (או כל חברת הכנת לבגרויות אחרת). נראה לי שיש אותם בספריה של הטכניון ואתן כבר יכולות להשאיל ספרים באמצעות הצגת ת"ז. אין צורך לרענן שום דבר בביולוגיה כי אין קשר למה שנלמד בבית הספר. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Iris.n91 פורסם ספטמבר 17, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ספטמבר 17, 2013 מעולה, תודה! :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.