dguy פורסם אוקטובר 22, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 22, 2012 היי, איזה ספרים כדאי לי לקחת לקורס כימיה כללית (125001)? אף פעם לא למדתי כימיה, ואני מחפש ספר עזר עם הסברים תיאורטיים בעיקר. תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Oshri פורסם אוקטובר 22, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 22, 2012 בעברית יש את עקרונות הכימיה של מנזורולה ולא חסרים ספרים באנגלית בנושא. אני מציע לך להסתכל על מה שמומלץ בסילבוס של הקורס, או לקפוץ לספריה ולהשאיל לך משהו. כמעט כל הספרים בנושא מספיקים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם אוקטובר 23, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 23, 2012 כל הספרים באנגלית הם טובים(יש שניים מרכזיים אאל"ט) עם הרבה טקסט ותמונות, רק שוקלים המון. הסברים תיאורטיים משכנעים אתה לא תמצא בקורס מבוא, תצטרך להסתפק בנפנופי ידיים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
dguy פורסם אוקטובר 23, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 23, 2012 תודה :כן: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
__Tal__ פורסם מרץ 2, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 2, 2013 תיקח את הספר של מנזורולה, פאק איזה נוסטלגיה.. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם מרץ 2, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 2, 2013 ההודעה שלו מלפני 4 חודשים, זו באמת נוסטלגיה 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אורח שמוליק פורסם מרץ 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 6, 2013 8-[יש משהו מומלץ בעברית? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם מרץ 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 6, 2013 ממליצים בד"כ על "עקרונות הכימיה" של מנזורולה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.