מנוי פורסם יולי 25, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 25, 2013 אני מנסה לחשוב על הוכחה לכך שאם הפונקציה אינטגרבילית ושונה מאפס רק בנקודה אחת בקטע [0,1] , האיטנגרל שלה שווה לאפס.אני מנסה לחשוב על הוכחה דרך סכומי רימן.כלומר נגיד אני אחלק את הקטע לקטעים שילכו ויקטנו, אבל בכל קטע שכזה תמיד תהיה נקודה Ci שונה מאפס, וככה שיצא שתמיד יהיה לי סכום רימן אחד לפחות שונה מאפס. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם יולי 26, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 26, 2013 הסכום שלך זה מכפלה של גודל הקטע בערך הפונקציה. גם אם ערך הפונקציה הוא 1, גודל הקטע הרי שואף לאפס.. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מנוי פורסם יולי 26, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 26, 2013 אם כך סכום רימן של כול פונקציה יהיה אפס... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
samael פורסם יולי 26, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 26, 2013 (נערך) בכל פונקציה אחרת יש לך אינסוף של קטעים כאלו שערך הפונקציה בהם שונה מ-0 וזה 'מקזז' את השאיפה ל-0 של אורך כל קטע, בפונקציה שלך יש לך רק קטע אחד כזה. נערך בתאריך יולי 26, 2013 - על-ידי samael ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.