cad פורסם יולי 16, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 16, 2013 הי !אז ככה, אני התקבלתי לתעשייה וניהול ואני אמור להתחיל באוקטובר הקרוב. הקטע הוא שזה לא מה שמעניין אותי ללמוד, ואני בונה על לעבור בשנה הראשונה למדעי המחשב או לחשמל על בסיס ציונים טובים.הייתי רוצה לשמוע כמה שיותר דעות על העניין הזה והמלצות, האם זה בגדר האפשרי לקבל ממוצע גבוה כמו שהם דורשים או שזה רק לגאונום? ויותר חשוב, במקרה שאני לא יצליח לעבור אני מתכנן או לעבור לאוניברסיטה אחרת או לשפר ציוני בגרות/פסיכומטרי ולחזור אחרי סמסטר ישר לחשמל- אם יקבלן אותי.מה דעתכם בנושאים האלה?!?!?תודה!! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Home@ פורסם יולי 16, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 16, 2013 לגבי מדמ"ח, יש אפיק מובנה למעבר למדמ"ח כללי או הנדסת מערכות מידע לאחר סמסטר על בסיס ציונים (אבל בטח אתה כבר מכיר אותו):http://www.cs.technion.ac.il/undergraduate/additional/forms/cs_maavar.pdf האם זה אפשרי? אפשרי בהחלט, ואני גם מכיר אנשים שהצליחו לעשות את המעבר. מצד שני, פשוט זה בוודאי לא וקשה לחזות מראש האם תצליח לצלול לעניינים כבר בסמסטר הראשון. הבונוס המרכזי פה הוא שתוכל לסגור תואר עם חדו"א 1מ' ולא תצטרך לעשות אחרי זה 1ת' - שזה ממש טוב. לגבי חשמל, אני לא מכיר. לגבי לעבור אוניברסיטה - קח בחשבון שברגע שיש לך ולו נק' זכות אחת, אתה כבר נחשב כבעל רקע אקדמי. איך יתייחסו אל זה תלוי כבר במוסד הספיציפי, אבל בגרות/פסיכומטרי מפסיקים להיות הפקטורים היחידים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
cad פורסם יולי 16, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 16, 2013 לגבי מדמ"ח, יש אפיק מובנה למעבר למדמ"ח כללי או הנדסת מערכות מידע לאחר סמסטר על בסיס ציונים (אבל בטח אתה כבר מכיר אותו):http://www.cs.technion.ac.il/undergraduate/additional/forms/cs_maavar.pdf האם זה אפשרי? אפשרי בהחלט, ואני גם מכיר אנשים שהצליחו לעשות את המעבר. מצד שני, פשוט זה בוודאי לא וקשה לחזות מראש האם תצליח לצלול לעניינים כבר בסמסטר הראשון. הבונוס המרכזי פה הוא שתוכל לסגור תואר עם חדו"א 1מ' ולא תצטרך לעשות אחרי זה 1ת' - שזה ממש טוב. לגבי חשמל, אני לא מכיר. לגבי לעבור אוניברסיטה - קח בחשבון שברגע שיש לך ולו נק' זכות אחת, אתה כבר נחשב כבעל רקע אקדמי. איך יתייחסו אל זה תלוי כבר במוסד הספיציפי, אבל בגרות/פסיכומטרי מפסיקים להיות הפקטורים היחידים. כן אני מכיר את המסמך הזה.האמת היא שזה נראה יותר קל לעבור למדעי המחשב מאשר לחשמל! בחשמל מחייבים אותך לקחת את המערכת שלהם לפי מה שהבנתי, שזה אומר חדוא 1ת וכו.אתה היית הולך על זה למרות הסיכון לא להצליח? אם יש עוד דעות של אנשים אשמח לשמוע!!! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
cad פורסם יולי 17, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 17, 2013 החלטתי כן להתחיל בשנה הקרובה.אם אני לא יצליח לעבור אחרי סמסטר אני מתכנן להפסיק את הלימודים ולשפר את הבגרויות.נשמע הגיוני? מי יכול לעזור בנושא? אשמח לשמוע על אנשים שעשו את זה. ואשמח לקבל עצות על איך להפציץ על הסמסטר הראשון, איך ללמוד נכון וכו.. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dolores פורסם יולי 18, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 18, 2013 חברה שלי עברה מתעשייה וניהול למדמ"ח ועשתה סמסטר ראשון חדו"א 1מ1 (אפשר לעשות גם חדו"א 1מ2, אבל עדיף 1 כי זה של תעשייה וניהול), אלגברה א' (בדיעבד היא מצטערת שלא עשתה אלגברה 1מ', שיותר טכני וקל) מבוא למדעי המחשב מ' (מס' קורס 234111, יותר קל מהקורס מבוא שמדמ"ח/חשמל צריכים לעשות). אתה צריך לקבל ממוצע בקורסים האלה מעל 80 כדי לעבור.בעיקרון אתה צריך לעשות גם מערכות ספרתיות אבל בחורף הוא מועבר ע"י חשמל ונחשב קשה יותר. הוא לא ישפיע אבל על הסיכויים שלך לעבור.לדעתי, כדאי לך לשקול להוסיף קורס הומני/ספורט.בהצלחה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dolores פורסם יולי 18, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 18, 2013 איך ללמוד נכון: אלגברה 1מ'- יש הרצאות ותרגולים מעולים בוידאו (אתה יכול למצוא ביוטיוב). יש גם ספר לימוד וחוברת תרגילים של עליזה מלק (שמעבירה גם את התרגולים) ממש טובים.מבוא למדמ"ח- ללכת להרצאות ולתרגולים ולהשקיע בש"ב. אם יש לך רקע בתכנות החצי הראשון של הקורס יהיה לך קל ומשעמם, אח"כ הכל מדרדר......חדו"א 1מ- מומלץ לראות את ההרצאות של חדו"א 1ת של אביב צנזור והתרגולים של חדו"א 1ת' של עופר מרמור. הם מעבירים את החומר מצויין, הרבה יותר מכל מרצה/מתרגל שתפגוש בסמסטר. תשתדל לעבוד על הש"ב עצמאית עם כמה שפחות הסתמכות על רפרנסים ויהיה בסדר :) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
cad פורסם יולי 18, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 18, 2013 חברה שלי עברה מתעשייה וניהול למדמ"ח ועשתה סמסטר ראשון חדו"א 1מ1 (אפשר לעשות גם חדו"א 1מ2, אבל עדיף 1 כי זה של תעשייה וניהול), אלגברה א' (בדיעבד היא מצטערת שלא עשתה אלגברה 1מ', שיותר טכני וקל) מבוא למדעי המחשב מ' (מס' קורס 234111, יותר קל מהקורס מבוא שמדמ"ח/חשמל צריכים לעשות). אתה צריך לקבל ממוצע בקורסים האלה מעל 80 כדי לעבור. בעיקרון אתה צריך לעשות גם מערכות ספרתיות אבל בחורף הוא מועבר ע"י חשמל ונחשב קשה יותר. הוא לא ישפיע אבל על הסיכויים שלך לעבור. לדעתי, כדאי לך לשקול להוסיף קורס הומני/ספורט. בהצלחה! תודה על התשובות וההמלצות!! אני כבר התחלתי את ההרצאות של חדוא 1ת, המורה הזה ממש טוב באמת ! עוד שאלה, כדאי לקחת חדוא 1ת ופיזיקה גם ? כי בישביל לעבור להנדסת חשמל זה מה שהם מבקשים.ובתאכלס הכי הייתי רוצה להיות בהנדסת חשמל ובעדיפות שנייה במדעי המחשב. מה דעתך? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dolores פורסם יולי 19, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 19, 2013 מה מחייבים אותך לקחת כדי לעבור לחשמל?אם תצטרך לעשות חדו"א 1ת, אלגברה 1מ' ופיסיקה 1מ' אז זה לא בלתי אפשרי לקבל ממוצע מעל 80. במיוחד אם אתה מתחיל ללמוד מעכשיו.אלגברה די טכני, יש הגשות כמעט כל שבוע. חדו"א - 5 הגשות במהלך הסמסטר.לגבי פיסיקה 1מ: בסמסטר הנוכחי שינו את מתכונת הקורס ובמקום הגשות אלקטרוניות בלבד הוסיפו גם הגשה של שאלה פתוחה, ושינו את המבחן מאמריקאי לפתוח. יש כאלה שזה עוזר להם וכאלה שלא, מאוד אינדיבידואלי. הוידאו טוב מאוד לדעתי אבל הוא לא כולל את כל החומר (למשל, הסמסטר הזה הוסיפו להם עוד איזה 3 נושאים קטנים שאין בווידאו). אני מכירה מישהו שלא הלך לשום הרצאה או תרגול, למד מהווידאו (יש גם סיכומים של כל ההרצאות) והשלים את הנושאים שחסרים וקיבל 86 במבחן. ככה שזה בהחלט אפשרי ^^ ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם יולי 19, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 19, 2013 למשל, הסמסטר הזה הוסיפו להם עוד איזה 3 נושאים קטנים שאין בווידאו יש לך מושג (או יכולת לברר) איזה נושאים הוסיפו? למדתי מהוידאו ולא התעדכנתי (ניגש למועד ב') ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dolores פורסם יולי 19, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 19, 2013 הכי טוב שתשאל בקבוצה בפייסבוק. משהו לגבי בעיית דו-גופית, טנזור התמד (??) ועוד משהו נראה לי...בהצלחה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
cad פורסם יולי 19, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 19, 2013 מה מחייבים אותך לקחת כדי לעבור לחשמל? אם תצטרך לעשות חדו"א 1ת, אלגברה 1מ' ופיסיקה 1מ' אז זה לא בלתי אפשרי לקבל ממוצע מעל 80. במיוחד אם אתה מתחיל ללמוד מעכשיו. אלגברה די טכני, יש הגשות כמעט כל שבוע. חדו"א - 5 הגשות במהלך הסמסטר. לגבי פיסיקה 1מ: בסמסטר הנוכחי שינו את מתכונת הקורס ובמקום הגשות אלקטרוניות בלבד הוסיפו גם הגשה של שאלה פתוחה, ושינו את המבחן מאמריקאי לפתוח. יש כאלה שזה עוזר להם וכאלה שלא, מאוד אינדיבידואלי. הוידאו טוב מאוד לדעתי אבל הוא לא כולל את כל החומר (למשל, הסמסטר הזה הוסיפו להם עוד איזה 3 נושאים קטנים שאין בווידאו). אני מכירה מישהו שלא הלך לשום הרצאה או תרגול, למד מהווידאו (יש גם סיכומים של כל ההרצאות) והשלים את הנושאים שחסרים וקיבל 86 במבחן. ככה שזה בהחלט אפשרי ^^ הי, וקודם כל תודה על העזרה:) בחשמל הם דורשים אחרי סמסטר ראשון: חדוא 1ת אלגברה1מ פיזיקה 1מ, ובהם לקבל ממוצע מעל 80. בנוסף צריך לפחות 18 נקודות זכות( שזה אומר שצריך כנראה עוד קורס, מבוא למדעי המחשב כנראה) בנוסף אסור להיכשל בשום מבחן ( ממוצע הצלחות 0.9) קיצר נראלי הרבה יותר כבד מלהתקבל למדעי המחשב!!! אין לי מושג איזה קורסים לקחת ועל מה עדיף לי ללכת. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dolores פורסם יולי 19, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 19, 2013 אוקיי, קודם כל תבדוק אם אתה יכול לקחת את הקורס מבוא למדמ"ח שתעשייה וניהול עושים ושזה יחשב לך. כי הוא פשוט יותר קל אז אתה מרוויח פה :)אם כן אז תיקח: חדוא 1ת, אלגברה 1מ, פיסיקה 1מ, מבוא למדמח. בדיוק 18 נקודות ונראה לי די והותר.אם אתה סגור על חשמל אז לדעתי לך על זה. זו השקעה רבה אז חשוב שתהיה מוכן לזה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
cad פורסם יולי 19, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 19, 2013 זהו שאני לא סגור על זה..אולי עדיף לי לבנות על מעבר למדעי המחשב שהוא יותר קל , לא צריך פיזיקה וגם לא צריך חדוא 1ת אלה רק 1..זה משמעותי לא? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Dolores פורסם יולי 19, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 19, 2013 יכול להיות שיותר קל לעבור למד'"ח לעומת חשמל אבל אין לי ניסיון בנושא. אולי תנסה לשאול בקבוצה של "הנדסת חשמל בטכניון" בפייסבוק, שם יוכלו לייעץ לך כאלה שהצליחו לעשות את המעבר..(פיסיקה 1מ בכל מקרה תצטרך לקחת, גם במדמ"ח ואולי דווקא זה קורס שיכול להעלות לך את הממוצע.) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.