ChaosParadigm פורסם יולי 5, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 5, 2013 מת"מקומבינטוריקהתכן לוגילוגיקה+ הסתברות / מתמטי נוסף אם זה עמוס - אשמח לשמוע מה הייתם משנים. זה סמסטר 3 שלאחר אפיק מעבר, אם זה משנה. תודה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם יולי 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 6, 2013 נראה סביר ביותר, אולי אפילו בגלל ששילבת קורסים של סמסטר 2/3 אז זה יצא פחות עמוס מהמומלצת של הסמסטרים הנ"ל.וכמובן, תלוי כמה אתה רגיל לתכנות מסיבי, כל סמסטר עם מת"ם יכול להיראות עמוס. עשית את"ם? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Home@ פורסם יולי 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 6, 2013 אפשרי מאוד. רק שים לב שבהסתברות, לוגיקה וקומבינטוריקה יש הגשות שבועיות לא קצרות בכלל. זה יכול לגרום לכך שהשבועות שבהם יש הגשות של מת"ם יהיו לחוצים מאוד, אז תדאג לתכנן את הזמן שלך בהתאם ושיהיו לך שותפים שיוכלו לגבות אותך. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ChaosParadigm פורסם יולי 6, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 6, 2013 תודה רבה על התגובות.602 - האפיק פוטר מאת"מ במסגרת הקורסים שעושים@Home - תודה על הטיפ. היית מציע להחליף את הסתברות (שאין לו חשיבות של דרישות קדם או משהו דומה) בקורס מדעי / מתמטי נוסף שצריך לעשות? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם יולי 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 6, 2013 האפיק פוטר מאת"מ במסגרת הקורסים שעושיםכן לזה התכוונתי, פשוט את"ם/מת"ם/קומבי זה קורסים שלא דוחים.בקשר לקורסים המתמטיים - אני לא חושב שזה כל כך נורא, זה תלוי איך אתה מסתדר עם הגשות מתמטיות.זה מסוג העומס שאפשר להתמודד איתו אם תדאג להתחיל את העבודה בזמן. הסתברות הוא קדם לכמה קורסים מעניינים: http://pastebin.com/JRtq5LGaובמסלול של הנדסת תוכנה זה קדם לקורסי חובה. אז זה תלוי במה תרצה לקחת בהמשך. (בד"כ זה באמת לא קדם, כמו שאמרת)בקיצור זה אפשרי להחליף את הסתברות, אבל לא עולה לי לראש תחליף טוב כלשהו... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ChaosParadigm פורסם יולי 6, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 6, 2013 602 - אני תמיד יכול לקחת אלגברה מודרנית במקום, ולהשאיר את הסתברות לסמסטר הבא. דעתך? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
602 פורסם יולי 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 6, 2013 הייתי מחכה לדעה של עוד מישהו לגבי הסתברות.בכל מקרה לגבי מודרנית - אני לוקח אותו עכשיו, קורס קליל ומעניין לדעתי, שכמעט ולא מעמיס.המבחנים בד"כ לא קשים אבל יכול להיות שבסמסטר שלנו תהיה הפתעה (המרצה הוא רועי משולם, אם שמעת עליו).מודרנית הוא באמת לא קדם לשום דבר (חוץ מבעיקר קורסי בחירה בקריפטוגרפיה), ויש אנשים מסמסטרים ממש מאוחרים שלוקחים אותו (זה לא סיבה לדחות אותו, סתם ציינתי). בקשר להסתברות - כמו שכבר אמרתי, לדעתי זה תלוי באיך אתה עם קורסים מתמטיים. במומלצת לוגיקה והסתברות הם ביחד, אז כנראה שאיכשהו כן אפשר להסתדר עם ההגשות השבועיות.בקומבי אאל"ט רוב ההגשות הן דו-שבועיות, ויש להן רמת קושי משתנה. יש עוד שיקול והוא (יכול להיות שאני טועה כאן, אז קח בעירבון מוגבל) שהקורס בהסתברות יותר קל אחרי שעשית קומבי (החשיבה בתחילת הקורס דומה לחשיבה שיש בקומבי). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ChaosParadigm פורסם יולי 6, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 6, 2013 דווקא אלה טיעונים טובים. אני חושב שאעשה את מודרנית. במומלצת לוגיקה והסתב' הם ביחד, אבל לא עם מת"מ וקומבי. מה גם, שלפי הגרף קדימויות לקורסי החובה (של 12/13) לא נראה שלדחות את הסתברות בסמסטר יפגע במשהו.תודה רבה על העזרה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.