riovelo פורסם יוני 9, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 9, 2013 לגבי השאלה הראשונה אין לי מושג ממש איך לגשת, ולגבי השאלה השנייה, אני יודע שסדר המטריצה A הוא 3X3 אבל אני לא יודע איך למצוא אותה כי C ו-B לא ריבועיות.אשמח לעזרה, תודה מראש ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יוני 9, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 9, 2013 (נערך) לגבי השאלה הראשונה - הנתון אומר לך בעצם ש-0 הוא ע"ע של B^34 ולכן גם ע"ע של B (כי הערכים העצמיים מקיימים קשר http://www.codecogs.com/gif.latex?%5Clambda_%7BB%5E%7B34%7D%7D=%5Clambda_B%5E%7B34%7D)).אם אפס הוא ע"ע של B היא לא הפיכה. קל להביא את B לצורה מדורגת ולראות שאי הפיכות מתקיימת רק עבור ערך מסויים של X (קבלתי 33). נערך בתאריך יוני 9, 2013 - על-ידי אודי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יוני 9, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 9, 2013 לגבי השאלה השנייה, נראה לי שאתה לא אמור לפתור ריגורוזית אלמנט אלמנט אלא לשים לב שהשורות ב-C הם קומבינציה ליניארית של שורות ב-B, ואז להשלים את השורות המתאימות ב-A לייצור הקומבינציה הדרושה.למשל, השורה הראשונה ב-C היא השניה ב-B, וזה אומר שהשורה הראשונה ב-A חייבת להיות (0 1 0) כדי לבצע את ההעברה הזו.הקומבינציות פה די טריוויאליות אז זה לא אמור להיות קשה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
riovelo פורסם יוני 9, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יוני 9, 2013 לגבי השאלה הראשונה - הנתון אומר לך בעצם ש-0 הוא ע"ע של B^34 ולכן גם ע"ע של B (כי הערכים העצמיים מקיימים קשר http://www.codecogs.com/gif.latex?%5Clambda_%7BB%5E%7B34%7D%7D=%5Clambda_B%5E%7B34%7D)).אם אפס הוא ע"ע של B היא לא הפיכה. קל להביא את B לצורה מדורגת ולראות שאי הפיכות מתקיימת רק עבור ערך מסויים של X (קבלתי 33).תודה, אבל אתה יכול להסביר לא על ידי ערך עצמי? פשוט לא למדתי את זה עדיין. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
riovelo פורסם יוני 9, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יוני 9, 2013 לגבי השאלה השנייה, נראה לי שאתה לא אמור לפתור ריגורוזית אלמנט אלמנט אלא לשים לב שהשורות ב-C הם קומבינציה ליניארית של שורות ב-B, ואז להשלים את השורות המתאימות ב-A לייצור הקומבינציה הדרושה.למשל, השורה הראשונה ב-C היא השניה ב-B, וזה אומר שהשורה הראשונה ב-A חייבת להיות (0 1 0) כדי לבצע את ההעברה הזו.הקומבינציות פה די טריוויאליות אז זה לא אמור להיות קשה.לא כ"כ הבנתי- איך מהעובדה שהשורה הראשונה ב-C שווה לשנייה ב-B אומרת שהשורה הראשונה ב-A חייבת להיות (0 1 0)? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם יוני 9, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 9, 2013 (נערך) תודה, אבל אתה יכול להסביר לא על ידי ערך עצמי? פשוט לא למדתי את זה עדיין.הנתון אומר לך בעצם ש-B^34 לא הפיכה (אפשר להוכיח בשלילה - הנח שיש לה הופכי, כפול בו משמאל את שני האגפים של השוויון ותקבל סתירה - וקטור האפס שווה לוקטור שונה מאפס).מכך ש-B^34 לא הפיכה נובע שגם B לא הפיכה (אם B הייתה הפיכה היית יכול לבנות הופכי ל-B^34 ואתה יודע שאין).קל לדרג את B ולראות שאי הפיכות מתקיימת רק עבור ערך מסויים של X (קבלתי 33). לא כ"כ הבנתי- איך מהעובדה שהשורה הראשונה ב-C שווה לשנייה ב-B אומרת שהשורה הראשונה ב-A חייבת להיות (0 1 0)?השורה הראשונה ב-C מתקבלת ע"י כפל השורה הראשונה ב-A בכל אחד מהטורים של B.מכיוון שאתה לוקח רק את האבר השני בכל טור ובדיוק אותו, עולה שהאבר הראשון והשלישי בשורה הראשונה ב-A חייבים להתאפס והאבר השני חייב להיות שווה ל-1.תכפול את השורה (0 1 0) במטריצה B ותראה למה אני מתכוון. ...אם השורות ב-B היו תלויות ליניארית (קומבינציה ליניארית אחת של השנייה) אז זה לא היה הפתרון היחיד.נראה לי שהן בלתי תלויות, ובכל מקרה לא בקשו ממך להוכיח שהפתרון יחיד. בקשו פתרון כלשהוא. נערך בתאריך יוני 9, 2013 - על-ידי אודי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
riovelo פורסם יוני 9, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יוני 9, 2013 פתרתי, תודה, עזרת לי מאוד! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.