יוזר פורסם יוני 4, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 4, 2013 אהלן, אני צריך עזרה עם שאלה 2 א . הצלחתי להראות שהגבול הוא לא אינסוף ולא מינוס אינסוף (אני חושב),אבל אני לא יודע להראות שהגבול הוא לא סופי. תודה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
יוזר פורסם יוני 5, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יוני 5, 2013 רעיונות? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם יוני 5, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 5, 2013 נסה להניח בשלילה שהגבול קיים סופי ושווה ל L ,תכתוב מה זה אומר לפי ההגדרה של קושי (לכל אפסילון קיים... כך ש...),ואז תנסה להראות שעבור אפסילון מסויים זה לא נכון וזו סתירה. נסה להתמקד בגבול ימני (אולי זה יקל) וזכור ש sin(x)=<x (אולי זה יעזור). (גילוי נאות: ניסיתי בקטנה ולא זרם לי, אבל נראה לי שזה הכיוון). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
יוזר פורסם יוני 6, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יוני 6, 2013 ניסיתי כבר את מה שאמרת...לא הצלחתי להגיע למסקנה כלשהי...אם אתה מצליח תגיד לי.תודה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.