elius פורסם מאי 30, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 30, 2013 http://i.imgur.com/ZwGZO0k.pngזה לא ממש מפריע בגרסאת דסקטופ אבל זה גם קורה בגרסאת מובייל ששם הפס גלילה תקוע בצד שמאל ואי אפשר לגלול ימינה.(הגרסאת דפדפן יותר נוחה מ tapatalk לדעתי) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם מאי 31, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 31, 2013 בסלולרי זה דווקא לא מפריע, אבל פתאום יש כל מיני באגים של אי-טעינת תמונות או איטיות מוזרה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.T פורסם מאי 31, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 31, 2013 http://i.imgur.com/ZwGZO0k.pngזה לא ממש מפריע בגרסאת דסקטופ אבל זה גם קורה בגרסאת מובייל ששם הפס גלילה תקוע בצד שמאל ואי אפשר לגלול ימינה.(הגרסאת דפדפן יותר נוחה מ tapatalk לדעתי)גם אצלי זה ככה, לפחות בכרום.כרגע הפורום לא שמיש במובייל. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם יוני 1, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 1, 2013 מתי זה התחיל? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Doppelgänger פורסם יוני 1, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 1, 2013 3-4 ימים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם יוני 1, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 1, 2013 אוקי, זה היה תופעת לוואי של אחד הניסויים שערכתי :)סידרתי את זה. 4 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם יוני 11, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 11, 2013 זמנית הבאג הזה יחזור, אני רוצה לנסות לפתור את הבעיה. אם אני לא אצליח תוך מספר ימים אני אחזיר את המצב לקדמותו. תודה וסליחה על אי הנוחות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם יוני 11, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 11, 2013 אמור להיות בסדר, דווחו בבקשה אם הבעיה חוזרת. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Doppelgänger פורסם יוני 11, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 11, 2013 כרגע הכל עובד מצויין. :)<br /><br />Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם יוני 11, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 11, 2013 הזכרת לי שצריך לנדנד לטאפטוק לגבי ה br ים ולגבי התמונות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.