יוזר פורסם מאי 24, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 24, 2013 לא יודע מה לעשות בסעיף האחרון. לגרנז' לא ממש עוזר לסעיף הזה.תודה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם מאי 24, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 24, 2013 הפונקציה עולה מ x=1 ל x=9 ב64 (מ40 ל104),נתון שהשיפוע קטן שווה לשמונה, אם הוא קטן מ8 זה לא ייתכן לכן השיפוע הוא בדיוק 8... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
יוזר פורסם מאי 24, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מאי 24, 2013 לא ממש הבנתי מה אתה מנסה להגיד.אני יודע ששיפוע המיתר המחבר את הנקודות (1,40) ו- (9,104) הוא 8 (גם לפי לגרנז' גם לפי חישוב שיפוע "רגיל"), איך זה אומר לי משהו על ערך הפונקציה בנקודה 7?זה שנתון שהנגזרת בכל נקודה קטנה שווה ל-8 אומר ששיפוע המשיק בכל נקודה קטן שווה שמונה, זה לא אומר שהוא בהכרח שווה ל-8 (בנקודה אחת לפחות הוא שווה ל-8, לפי לגרנז).בקיצור, לא ממש הבנתי את הכוונה שלך, תוכל להסביר יותר? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם מאי 24, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 24, 2013 (אני מסביר בצורה אינטואטיבית בלבד) אם השיפוע הממוצע (לפי לגרנז') הוא 8, אם בנק' כלשהי השיפוע היה קטן ממש מ8 אז כדי "לפצות" על כך היתה צריכה להיות נק' בה השיפוע גדול ממש מ8 מה שסותר את הנתון.לכן השיפוע תמיד בדיוק 8 (ומכאן חישוב הערך בנק' 7 קל). 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
יוזר פורסם מאי 24, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מאי 24, 2013 יפה! תודה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.