3p1n פורסם אוקטובר 15, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 15, 2012 איך הוידיאו של ההרצאות, התרגולים במבני ולוגיקה? תודה מראש. :hat: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
TheWolverine פורסם אוקטובר 15, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 15, 2012 לוגיקה - תרגולים והרצאות טובים, מדי פעם משנים סימונים בקורס אז כדאי לעקוב מה הולך בסמסטר. מבני - הרצאות, אני לא בטוח אך פעם אחרונה ששמעתי שזה טוב. תרגולים צולם סמסטר קודם עם האחד והיחיד יונתן יניב (שהוא המתרגל הכי טוב שהיה לי בתואר). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
3p1n פורסם אוקטובר 15, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 15, 2012 ואפשרי ללמוד מבני רק מהתרגולים או שצריך גם הרצאות? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Home@ פורסם אוקטובר 15, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 15, 2012 לי אישית החומר של ההרצאות עזר לקבלת היכרות ראשונית עם מבני הנתונים השונים וגם היו שם פיתוחים שהיו שימושיים בשיעורי הבית. להרצאות הפרונטאליות לא היה לטעמי הרבה ערך מוסף מעבר להקראת השקפים בקול רם וקצת בדיחות של נאדר, ככה שאם תשיג את חוברת השקפים ותקרא אותה בעיון לפני התרגול הרלוונטי נראה לי שיהיה בסדר. התרגולים ושיעורי הבית חשובים מאוד כמובן. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
-ליאור פורסם אוקטובר 15, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 15, 2012 דווקא לוגיקה למדתי רק מהתרגולים, זה ממילא מקצוע מאד טכני. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם אוקטובר 15, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 15, 2012 יש תרגולים במבני? אני לא רואה אותם ברשימה. ואם כבר נצל"ש, מה עם תכן לוגי? הוידאו של חשמל רלוונטי? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
eyalil פורסם אוקטובר 15, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 15, 2012 כבר עניתי לך בפייסבוק, אבל אני אעתיק גם לפה. מבני - בהרצאות אני ראיתי את הוידאו של דן גייגר, הוא אחל'ה, לא צריך יותר מזה. אם נאדר מרצה אז אל תבוא להרצאות בכלל, הוא נוראי. בתרגולים מסתבר שצילמו את יונתן יניב לאחרונה, הוא אחד המתרגלים הכי טובים שנתקלתי בהם, כך שהוידאו צריך להיות מעולה... אם כי גם אני לא מוצא אותו ברשימת הקורסים המצולמים. מוזר. אפשר ללמוד מבני רק מהתרגולים, אבל בכל זאת, לא כדאי לוותר על ההרצאות. לוגיקה - בהרצאות יש את שירלי, הן אמורות להיות טובות. אני בזמנו הלכתי להרצאות של אורנה, והיא סבירה אבל די משעממת. בתרגולים יש את קרן צנזור, שהיא מעולה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
TheWolverine פורסם אוקטובר 15, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 15, 2012 הם נמצאים בשרת וידאו שנקרא http://panoptotech.technion.ac.il/ לרוע המזל אין לשרת זה רשימה כמו בשרת הוידאו הרגיל. אמורים לתת לכם יוזר וסיסמא שתוכלו לראות את הוידאו של התירגולים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם אוקטובר 15, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 15, 2012 מעניין, אף פעם לא נתקלתי בשרת הזה, יש שם עוד דברים שיכולים לעניין אותי? :popcorn: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
TheWolverine פורסם אוקטובר 15, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 15, 2012 מעניין, אף פעם לא נתקלתי בשרת הזה, יש שם עוד דברים שיכולים לעניין אותי? :popcorn: הרצאות בהפעלה הרצאות ביולוגיה. אני לא יודע מה יש עוד כי אין רשמיה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם אוקטובר 15, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 15, 2012 טוב, בסדר, תודה :thumbsup: מה עם תכן? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
eyalil פורסם אוקטובר 15, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 15, 2012 למה לא מעלים הכל ליוטיוב וזהו... :anger: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
3p1n פורסם אוקטובר 18, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 18, 2012 :thumbsup: יש לי עוד כמה שאלות 1- האם קומבי מועבר כל קיץ? ומה הסבירות שהוא יועבר בקיץ הבא? 2- אם עשיתי קומבי בסמסטר אביב אני יכול לחזור עליו קיץ הבא? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם אוקטובר 19, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 19, 2012 לפי מה שאני יודע - קומבי מועבר כמעט כל קיץ. זה לא 100% אבל לא רחוק מזה אם אני זוכר נכון. בקשר לחזרה על קורסים- כן, אני חושב שיאשרו לך אם לקחת באביב הזה ואתה רוצה לחזור על הקורס בקיץ הבא. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
3p1n פורסם אוקטובר 19, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 19, 2012 אוקיי טוב לדעת. בכל מקרה- יש מצב שאתה שופך מהנסיון שלך גם בפוסט הזה? http://techstud.net/forum/index.php/topic,657.0.html תודה :mrgreen: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Zodiack פורסם אוקטובר 19, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 19, 2012 מכיוון שאינני עובד אני לא רוצה להגיד דברים סתם :) יש אנשים חכמים ממני שיוכלו לענות לך :thumbsup: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.