littlerunaway פורסם מאי 4, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 4, 2013 איך אני יכולה לשמור מספר שתופס יותר מ-16 סיביות? או לצורך העיניין איך אני יכולה לגשת לכתובת מסויימת שגדולה מאורך של מילה (תופסת יותר מ-16 ביטים)? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.T פורסם מאי 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 6, 2013 אין דרך ישירה לעשות את זה.אני מאמין שאפשר לסמלץ את זה בצורה חלקית (או אולי אפילו מלאה) בדרך זאת או אחרת, אבל אין דרך ישירה לפעול על ערכים שגדולים מ-16 bit. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם מאי 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 6, 2013 מחזק,מלבד זאת הכתובות ב pdp11 הם רק ב16 ביט (99.9%) ולכן אין צורך כזה באת"מ. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.T פורסם מאי 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 6, 2013 מבחינת צורך ברמה העקרונית דווקא יש, אמנם לא בקורס, אבל יש הרבה מקרים שבהם תרצה לבצע פעולות על מספרים שגדולים מ-16 bit, והאמת שאחרי שחפרתי קצת בספר של ה-PDP11 לדעתי יש אפשרות כלשהי לעשות את זה (, אבל זה לא נלמד בקורס ואין שום סיבה להשתמש בזה, ואני גם די בספק שהסימולטור תומך בפקודות הרלוונטיות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
littlerunaway פורסם מאי 6, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מאי 6, 2013 זה בסדר. הבעיה נפתרה בסוף. מסתבר שהמתרגל הטעה אותנו קצת. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
-ליאור פורסם מאי 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 6, 2013 בשביל אסבלי אמיתי לומדים מיקרומחשבים :nono: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם מאי 8, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 8, 2013 מבחינת צורך ברמה העקרונית דווקא יש לצורך העיניין איך אני יכולה לגשת לכתובת מסויימת שגדולה מאורך של מילה אין כתובות בכזה אורך ולכן אין כזה צורך.צורך כללי לשמור מספרים גדולים יותר וודאי שיכול להיות... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.