mkmi פורסם אפריל 29, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 29, 2013 היי הסיכוי אפסי שתראה את זה אבל בכל זאת אנסה...אנחנו לא בדיוק מכירים... הלכת אחרי מחוץ לפקולטה לפיזיקה מהצד של קפה נונה ואמרת לי שאתה חושב שאני חמודה ושהיית רוצה את מספר הטלפון שלי ועניתי לך שיש לי חבר.. זה היה בערך לפני שני סמסטרים והמצפון שלי ייסר אותי מאז... לא היה לי חבר .פשוט הלחצת אותי וזה היה הדבר הראשון שעלה לי לראש למרות שכן מצאת חן בעיניי...יצא קצת קיטש אבל אשמח אם (בסיכוי האפסי) שאתה רואה את זה ,תשלח לי הודעה דרך הפורום. 2 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
טמבוויל פורסם אפריל 30, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 30, 2013 וזה עדיין מציק לך אחרי שני סמסטרים? :icon_confused2: את שירבי כבר היכרת? 3 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
נועם פורסם אפריל 30, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 30, 2013 http://i.qkme.me/35jdn7.jpg 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם מאי 3, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 3, 2013 תעדכני אם תצליחי למצוא את הבחור :-) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שומנינה פורסם מאי 3, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 3, 2013 LOL ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
shoobydooby פורסם מאי 25, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 25, 2013 (נערך) ממש חמוד! הלוואי והיתי מקבל הודעה כזאת. בהצלחה נשמה, עדכני אותו איך עלה דבר. נערך בתאריך מאי 25, 2013 - על-ידי psibeast פרסום ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
dando פורסם מאי 27, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 27, 2013 יאאאאא איזה מרגש ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
miss piggy פורסם יוני 5, 2013 דיווח שיתוף פורסם יוני 5, 2013 (נערך) שיהיה בהצלחה, מעניין לעקוב אחרי זה נערך בתאריך יוני 5, 2013 - על-ידי psibeast אסור לפרסם בפורום ללא אישור ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.