שמיל פורסם אפריל 26, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 26, 2013 הי,אני נדרש לתכנן מערכת לוגית שתמיר מספר בעל 6 ספרות בינאריות (בתחום 0-63) לשתי ספרות BCD (שמונה ביטים).לדוגמה- קלט של 2(100101) יש להמיר ל- 0111 0011. אני מניח שהכוונה לא הייתה שאכתוב טבלאות אמת ואצמצם 8 פונקציות עם 6 משתני כניסה כ"א? יש כיוון לפתרון שהוא יותר אלגנטי? תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אפריל 26, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 26, 2013 הכי יעיל זה LUT (כלומר למצוא פונקציה לוגית), אם אתה מעדיף ליצור מערכת סינכרונית, זה גם אפשרי. למשל - ליצור מערכת מצבים כזו שתספור למטה את המספר בכניסה ותספור מעלה את התוצאה בפורמט BCD. אפשר אולי לשלב ביניהם... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שמיל פורסם אפריל 26, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 26, 2013 טרם למדתי מערכות סינכרוניות אז אני מניח שלא יהיה מנוס מלוגיקה.תודה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
גבריאל פורסם אפריל 29, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 29, 2013 יש בסיס להנחה שלך (מעבר לכך שזה מגעיל ואכזרי ובזבוז זמן)? Sent from my Galaxy S V ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.