radagast Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 (edited) יש חוק כזה בפורומים החדשים? אולי לגלות תכנים בלי שמות זה על תחום האפור, אבל לחשוף באופן מפורש זה קצת מוגזם לדעתי. Edited April 24, 2013 by radagast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 חשיפת ה"פים היא אכן אסורה במידה והיא אינה מתבצעת בהסכמת הצד השני.אין לי דרך לדעת אם באמת מדובר בחשיפת ה"פים ללא הסכמה, או בשעשוע בלבד.לכן, דרך הפעולה היא לאכוף על פי תלונה בלבד. מה שכן, מדובר אכן בפעולה מסוכנת מאוד, מכיוון שחשיפת ה"פים ללא הסכמת הצד השני היא עבירה חמורה הגוררת חסימה מיידית. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radagast Posted April 24, 2013 Author Report Share Posted April 24, 2013 הבעיה מקבלת משנה תוקף לדעתי כאשר הצד השני אינו גולש בפורום (או לא מספיק תדיר כדי לשים לב בזמן)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 אני מסכים, ואם היה שם משהו שהייתי מעריך שהוא רגיש יתכן שהייתי מסתיר עד לבירור עם היוזרים המדוברים, אבל הוא אכן הולך על קרח דק שם, ומספיקה תלונה אחת של אחת המעורבות כדי שהוא יעוף. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
אופסשםמשתמש Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 אני קיבלתי את הרושם שקומנדו ממציא את הה"פים האלה. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
סתםלי Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 אני קיבלתי את הרושם שהחברה שלך מומצאת ואתה בעצם עדיין בתול. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubbles Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 אני לא מבינה את ההגיון בגישה הזו, הרי לא כולם קוראים את כל השרשורים בפורום (בטח שלא בקצב בו הם נכתבים)מן הראוי לפחות לפרסם או לשאול את האנשים הרלוונטיים אם זה מפריע להם Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 כאמור, אם היה שם משהו שהייתי מרגיש שהוא רגיש במיוחד הייתי עושה זאת ליתר ביטחון. מכיוון שאני לא רואה שם דברים שהם בגדר "נזק מיידי בלתי הפיך" אני מעדיף לפעול על פי תלונה ספציפית. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubbles Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 הנקודה היא שלא תהיה תלונה אם הבנאדם לא ראה שפרסמו את הה"פים, גם אם זה מפריע לו Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 אני נוטה להאמין שאם יש משהו רציני אז מכרים מהפורום כבר ידאגו להאיר את תשומת לב היוזר לעניין. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubbles Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 טוב, אני אדע לא להשתמש בה"פים כמשהו פרטי(זה עובר הרבה מסננות סובייקטיביות שלא קשורות לאנשים הרלוונטיים) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mumin Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 מסננות סובייקטיביות שלא קשורות לאנשים הרלוונטייםWAT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubbles Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 נגיד שמשהו שמפריע לך פורסם. בשביל שתדעי מזה את צריכה שמישהו שיראה את זה: א. יחשוב שזה עשוי להפריע לך וב. יודיע לך על זה. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
גבריאל Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 לא עדיף פשוט לא להיות בקשר עם אידיוטים? (כן, קל להגיד..) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 אני תוהה מדוע אף אחד מהמעורבים לא התלונן והאם זה לא מרמז על כך שהה"פים בדויים... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radagast Posted May 14, 2013 Author Report Share Posted May 14, 2013 http://forums.techstud.net/index.php/topic/4832-מצעמם/?p=111243 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 טוב, קומנדו נחסם לשבוע והשרשור עף. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 פתחתי סקר לגבי אופי האכיפה הרצוי על ידי הקהילה:http://forums.techstud.net/index.php/topic/5378-האם-להחמיר-את-אכיפת-חוק-איסור-חשיפת-הפים/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siluro Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 אל תעלב, פסיי, אבל לדעתי הגישה שלך זו גישה נוראית לגבי הודעות פרטיות. הודעה פרטית היא... פרטית, אלא אם נאמר אחרת במפורש ע"י זה שחושפים את ההודעה שלו, במיוחד כשיש קשר (גם אם עקיף) בין תדירות השימוש בפורום הספציפי הזה ובין אם לאו. קשר נוסף הוא קשר טכניוני, עליו דיברנו לא פעם. לא הייתי רוצה שיחשפו הודעה פרטית גם של מרצה, לצורך העניין. מי שחושפים את ההודעה שלו ברחבי הגלובוס, לא אמור לנחש או לקבל מצד שלישי (שאתה מניח שאכן ידווח) שהודעה פרטית שלו נחשפה. שמעת על הודעה פרטית שנחשפה? תבקש ממנו הוכחה במקום שיש לו אישור לעשות את זה. אין? חסימה מיידית. ה"נזק" הוא של זה שיוצר כלפי עצמו את הנזק. ברגע שאתה אומר שמי שחושף הודעה פרטית "דמו בראשו", אלא אם נאמר במפורש מראש שיש אישור לחשוף הודעה כזו - זה לא יקרה יותר. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psibeast Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 נכון שאסור לחשוף הודעות פרטיות, אבל כאן יש ספקטרום מסוים של אכיפה.יש את המצב הקיצוני של פצצה במטוס שאתה לא יכול אפילו להתבדח ולומר את המילה פצצה בשדה תעופה כי יקפצו עליך אנשי ביטחון. האם זה המצב שהמשתמשים רוצים בפורום עבור עניין ההודעות הפרטיות?עבור פרשנות מחמירה גם "קיבלתי ה"פים של תמיכה" של אופס זה חשיפת הודעות פרטיות באנונימיות. אז מה? זה סוג הדברים שהקהילה רוצה שיאכפו?אני לא רוצה בפורום אווירה של "צריך להיזהר בלשוני". ההנהלה לא צריכה להיתפס כמשטרה מהסוג שצופה במשתמשים כל הזמן ודואג שיתנהגו יפה, אלא משטרה מהסוג שמפטרל באיזור ואפשר לפנות אליו אם מישהו פגע בך. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
גבריאל Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 אני חושב כמו פסיי Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts