Hela פורסם אפריל 19, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 19, 2013 רציתי לשאול לגבי הצטיינות בזמן הלימודים בסמסטר .. אז הממוצע שלי הוא 87.2 וסף ההצטיינות באביב תשע"ב הוא 87.5 (אני לא מוצאת את ספי ההצטיינות בחורף תשע"ג שזה העדכני ביותר ) אז אתם חושבים שאני זכאית לתעודת הצטיינות דיקן ?? תודה רבה .. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם אפריל 19, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 19, 2013 לא, צריך להיות לפחות בסף כדי להיות מצטיין. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם אפריל 19, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 19, 2013 זה כל הקטע בסף. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hela פורסם אפריל 19, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 19, 2013 אתם יודעים מאיפה אני יכולה להשיג את הספים לחורף תשע"ג ? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אפריל 19, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 19, 2013 מכאןhttp://ug.technion.ac.il/GeneralInfo/Excellence.html ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hela פורסם אפריל 19, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 19, 2013 כן תודה אבל אני צריכה של חורף תשע"ג ולא לפני .. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Home@ פורסם אפריל 19, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 19, 2013 הספים של הסמסטר הקודם יפורסמו רק לקראת סוף הסמסטר הנוכחי, אחרי שיסתיימו כל מועדי הב', הגשות של דברים וכו'. מה שאת יכולה לעשות עכשיו, הוא לעבור על הספים של השנים הקודמות ולבדוק אם ספי ההצטיינות במחזור שלך הם יציבים או שיש מגמת שינוי. זו עשויה להיות סוג של אינדיקציה לספים הבאים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם אפריל 19, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 19, 2013 כן תודה אבל אני צריכה של חורף תשע"ג ולא לפני .. לכשיתפרסם יהיה שם ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.