טמבוויל פורסם אפריל 9, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 9, 2013 ל"ת 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
בטח ש-אולי פורסם אפריל 14, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 14, 2013 שטוטה , אתה כזה שרמוטה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
טמבוויל פורסם מאי 5, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מאי 5, 2013 אם מישהו יוכיח שהומואיות נובעת מחיידק ויציע אנטיביוטיקה כנגדו, האם תקחו אותה? 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם מאי 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 6, 2013 מהפתאם, להיות הומו זה כיף. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
בטח ש-אולי פורסם מאי 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 6, 2013 מה פתאום , ויותר מזה , אני מכיר בחורים סטרייטים שהיו שמחים להידבק בו 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם מאי 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 6, 2013 גם אני מכיר את טמבוויל. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
טמבוויל פורסם מאי 6, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מאי 6, 2013 מה פתאום , ויותר מזה , אני מכיר בחורים סטרייטים שהיו שמחים להידבק בו מדוע? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
בטח ש-אולי פורסם מאי 16, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 16, 2013 מה פתאום , ויותר מזה , אני מכיר בחורים סטרייטים שהיו שמחים להידבק בו מדוע?תחשוב על זה , you can get all the sex you want , בלי להתעסק עם המנריות הנשיות 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם מאי 16, 2013 דיווח שיתוף פורסם מאי 16, 2013 שלא יחשדו שרק הומופובים מקבלים פה לייקים.<br /><br />בתור חיזוק לטענה יש את השרשור האנסופי של שירבי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.