dudu1212 פורסם אפריל 7, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 7, 2013 שלום, יש לי שני מועדי ב' שהוחזרו, אך הציון שלהם לא מופיע בUG.איך אני מעדכן אותם?ואם אני צריך ללכת למזכירות לסדר כמה דברים, הם יכולים לראות את הציונים המעודכנים, גם ללא העדכון בUG? תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שומנינה פורסם אפריל 7, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 7, 2013 זה מתעדכן לבד לאחר זמן מה. סבלנות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
dudu1212 פורסם אפריל 7, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם אפריל 7, 2013 העניין הוא שקיבלתי את אחד הציונים לפני חופשת פסח, ככה יכול להיות שזה פשוט "באג" וצריך לסדר את זה.חוץ מזה, אני צריך לגשת למזכירות, האם הם יראו את הציונים שלא עודכנו בUG? תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שומנינה פורסם אפריל 7, 2013 דיווח שיתוף פורסם אפריל 7, 2013 אם המרצה כבר העביר את הציונים למזכירות אז יכול להיות שהן יראו לפני שזה בUG. אבל אולי הוא עוד לא העביר. אם זה היה ממש לפני החג אז די סביר שזה עוד לא מופיע. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.