11114r פורסם מרץ 14, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 14, 2013 האם יש ספרי לימוד בפיזיקה 2, בעברית, שמקיפים בערך את כל החומר? תודה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם מרץ 14, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 14, 2013 יש תרגום ל purcell של אונ. פתוחה. הוא ברמה של מ, אבל יכול להועיל גם ברגיל. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אורח גארפילד פורסם מרץ 14, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 14, 2013 יש תרגום ל purcell של אונ. פתוחה. הוא ברמה של מ, אבל יכול להועיל גם ברגיל.יש לי פיוז מיוחד שקופץ כל פעם שמישו ממליץ למישו שלומד פיזיקה 2 על פרסל. לא, פשוט לא, הקורסים האלה שונים באופן תהומי ומהותי- בפיזיקה 2 לא רואים דיברגנץ/גרדיינט/רוטור, בפיזיקה 2 לא לומדים את החלק של יחסות, בפיזיקה 2 (למיטב ידיעתי) משתמשים ביחידות mks ולא cgs, ובנוסף (אני לא בטוח אבל נראה לי) בפיזיקה 2 לומדים גלים בעוד שבפיזיקה 2ממ החליפו את זה בנושא של שדות חשמליים ומגנטיים בחומר. לא רואה מה יש למי שלומד פיזיקה 2 ולא ממ להתעסק עם פרסל. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shtota פורסם מרץ 14, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 14, 2013 אוקאוקואוק מה הלחץ. אז ספר של תיכון. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אורח גארפילד פורסם מרץ 15, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 15, 2013 אוקאוקואוק מה הלחץ. אז ספר של תיכון.לא צריך להגזים לכיוון השני. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.