ohad פורסם מרץ 5, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 5, 2013 מהנסיון האישי שלי במת"מ ומבני נתונים עדיף לי לעשות את השיעורי בית לבד,אני שונא להיות בחווה (מעדיף לעבוד בבית/במעונות),אני לא נמצא בסופ"שים בקרבת הטכניון,ולא מצאתי שותפים טובים שאוכל לחלק איתם את העבודה בצורה ברורה וכל אחד יעבוד על החלק שלו כמו שצריך. הבנתי שבקורס הזה השיעורי הבית עוד יותר עמוסים,האם זה עד כדי כך שבלתי אפשרי לעשות אותם לבד? או מצריך בהכרח לילות לבנים וכו'? יש לציין שסביבת לינוקס מוכרת לי משימוש יומיומי בשנים האחרונות (אך לא ברמת הקרנל וכו'),ושלא עשיתי עדיין אף לילה לבן בגלל ש"ב ואני גם לא מעוניין בכך. טיפים, תובנות או אזהרות? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.T פורסם מרץ 5, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 5, 2013 הבעיה בהפעלה זה לא כמות הקוד שכותבים, רוב התרגילים הם מעט מאוד שורות קוד ביחס למת"מ/מבני נתונים.מה שכן צריך להיות מאוד זהיר בכתיבת הקוד ולשים לב להרבה פרטים וזה משהו שיש יתרון שעובדים עם שותף, בנוסף גם די נחמד לחלוק את התסכול (ויהיה כזה, אני מבטיח...) עם מישהו אחר. זה בהחלט אפשרי לעשות לבד הפעלה אם אתה סבבה עם תכנות, אבל פחות כיף. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם מרץ 6, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 6, 2013 אז יש שלושה שותפים כדי שהם יוכלו לקטר ביחד? אם זה ככה נראה לי שאני בכל זאת אלך על הלבד,זה יחסוך לי את הקיטורים על השוותף ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אורח שמוליק פורסם מרץ 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 6, 2013 לינוקס מוכרת לך באותה רמה שבה שמוליק (למשל) משתמש ביומיום בווינדוס ו"מכיר" את המערכת הפעלה הזו? או מבחינת הקוד / בניית מודולים / אחר? מת"מ ומבני הם ידידותיים למשתמש ובעיקר מכילים קוד של תכנות.. בהפעלה זה כיוון קצת שונה (ולכן זה ממש שונה מלעשות לבד במתמ ומבני) אפשרי לבד ברמה העקרונית אבל אל תשכח שבטח ישלך קורסים אחרים והפעלה לוקח המון זמן, ובכל מקרה מומלץ מאוד למצוא שותפים טובים(עדיין יש זמן לחפש וגם למצוא כאלו ) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם מרץ 6, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 6, 2013 כמו שכתבתי, היא מוכרת לי בשימוש יומיומי בדסקטופ ולא ברמת הקוד. השאלה האם התרגילים בנויים בצורה כזאת שהשותפים יחסכו לי זמן (כי חלוקת עבודה טובה ואפקטיבית אפשרית) או יבזבזו לי זמן (כי צריך לעבוד ביחד, להפגש, לתאם, להסביר, אין להם זמן כרגע, אין לי זמן כרגע וכו' וכו')? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אורח שמוליק פורסם מרץ 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 6, 2013 בפועל חלוקת העבודה אפשרית (אולי חוץ מתרגיל בית1) אבל צריך להיות זהירים. וכן צריך תיאום כללי ביניכם. אבל זה תלוי בשותפים שתמצא בסופו של דבר (ובכמה אתה יכול לסמוך עליהם שיעשו את החלק שלהם או אתה את שלך) אם לך יש זמן אז תמיד אפשר לשבת ולהתקדם עם זה לבד לא? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם מרץ 7, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 7, 2013 הבעיה היא שאחרי שיש חלוקת עבודה לא נעים לעשות חלקים של אחרים, חוצמזה אתה דוחה את החלק שלך כי יש זמן, ואז עושה אותו בזמן ומגלה שאתה צריך לעשות גם את שאר החלקים וכבר לא נשאר הרבה זמן... נראה לי שאני אלך על זה לבד, נקווה לטוב ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
עגבניה עם המון אוזניים פורסם מרץ 7, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 7, 2013 לטעמי קשה מאוד לחלק את התרגילים במערכות הפעלה. מצד שני הם מורכבים ולכן עוזר שיש אנשים לעשות איתם סיעור מוחין. אם האופציה זה שותפים גרועים או לבד אז אני ממליץ לבד. ברור ששותפים טובים עדיף. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ohad פורסם יולי 12, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם יולי 12, 2013 חזרתי מהעתיד לספר שהיה בסדר 3 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Flying Python פורסם יולי 12, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 12, 2013 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
ChaosParadigm פורסם יולי 24, 2013 דיווח שיתוף פורסם יולי 24, 2013 דווקא אני חושב שזה נחמד לטובת קוראים עתידיים לנושא הזה שישקלו בדיוק את השיקול שלך, שחזרת לספר שהיה בסדר גמור. תודה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.