אני פורסם מרץ 4, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 4, 2013 למה הכיוון של הצנטריפוגלי הוא A?תודות לעוזרים! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם מרץ 5, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 5, 2013 כי זה הכיוון הרדיאלי כלפי חוץ בנקודה Qזו שאלה מכשילה?:scratch: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אני פורסם מרץ 5, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם מרץ 5, 2013 לא מכשילה,סתם הסתבכתי...תודה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
dando פורסם מרץ 9, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 9, 2013 יש לי שאלה: אם המכונית, הייתה נוסעת בקו ישר במערכת המעבדה, אז איזה כוחות מדומים היו פועלים עליה במערכת הדיסקה ובאילו כיוונים? (פשוט לא ראיתי עדיין שאלה כזאת, מה עושים במקרה כזה?) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם מרץ 9, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 9, 2013 (נערך) - התכוונת מכונית, לא חללית- אותם כוחות, צטריפוגלי וקוריוליס, אין משהו אחר הכוח הצנטריפוגלי היה באותו כיוון, כח קוריוליס היה מסובך יותר לחישוב כי היית צריך למצוא קודם את כיוון המהירות במערכת המסתובבת.http://www.codecogs.com/gif.latex?V_%7BRF%7D=V_0+%5COmega%20%5Ctimes%20rומכאן לחשב את קוריוליס של V_RF נערך בתאריך מרץ 9, 2013 - על-ידי אודי 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.