turbo פורסם מרץ 1, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 1, 2013 שלום לכולםלצערי אני כנראה הולך להיות במצב לא תקין מבחינת אחוזי הצלחה, אבל יש מצב גדול שאני יצא מזה עד אחרי המועדי ב'.הבעיה שהמועדי ב' הם נמשכים עד אחרי פסח כמעט חודש מתחילת הסמסטר.בזמן הזה בגלל שמתחיל הסמסטר אני מבין שאני הולך לקבל את היועץ, תכנית מחייבת וכל זההבעיה היא הגבלת מספר הנקודות שאני מתכנן לקחת רציתי לשאול במידה ואני יוצא מהמצב הלא תקין אחרי מועדי ב' , האם מבטלים לי את ההגבלות באופן אוטומטי או שאני נשאר עם תכנית מחייבת ותקוע עם זה לאורך כל הסמסטר? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שומנינה פורסם מרץ 1, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 1, 2013 לא תצטרך להישאר עם המחייבת אחרי המועדי ב. ואם מדובר רק באחוזי הצלחה ועוד יש לפניך מועדי ב קשה לי להאמין שבכלל יתנו לך תכנית מחייבת. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
שומנינה פורסם מרץ 1, 2013 דיווח שיתוף פורסם מרץ 1, 2013 לא תצטרך להישאר עם המחייבת אחרי המועדי ב. ואם מדובר רק באחוזי הצלחה ועוד יש לפניך מועדי ב קשה לי להאמין שבכלל יתנו לך תכנית מחייבת. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.