gamchoo פורסם פברואר 25, 2013 דיווח שיתוף פורסם פברואר 25, 2013 שלום, אני עושה פרוייקט שמוגדר סימסטריאלי בחשמל במעבדה ב VLSI. התחלתי אותו בסמסטר חורף שעכשיו.קודם עשיתי פרוייקט ראשון סימסטריאלי במעבדה ברשתות ונתנו להגיש אותו עד שנה אקדמית ללא הורדת ציון.אני מגלה שהמעבדה של VLSI ממש פדנטית בקטע של זמנים ומצגות או לפחות מתיימרת להיות ו"חייבים" להגיש מצגת סוף עוד שבוע כשהם טוענים שאפשר להגיש את המצגת סוף בהנחה שסיימת 70% מהפרוייקט.עכשיו בגלל עומס שהיה לי ולשותף בסמסטר חורף הספקנו בקושי 50% מהפרוייקט.השאלה שלי האם יש להם עילה להורדת ציון על הגשה מאוחר יותר? חשבתי שהנוהל של שנה זה לכל המעבדות.זה לא שאני לא רוצה לסיים עם הפרוייקט, פשוט יש אילוצי זמן לצערי ולא חשבתי שבאמת אצליח לסיים בסמסטר אחד.השאלה שלי היא אם אני אומר להם שהסיבה שלא התקדמנו זה בגלל עומס וזה הם יכולים להוריד לי ציון על אי עמידה בזמנים או שזה סתם "נוקשות במסווה" של המעבדה ל VLSI כדי לדרבן סטודנטים לסיים מוקדם אבל תכלס לא יעשו לי כלום חוץ מלנזוף?אני לא רוצה שירד לי סתם ניקוד על פרוייקט, אנחנו כן עושים עבודה טובה כשאנחנו עובדים עליו, פשוט יצא עמוס הסמסטר. אשמח לתשובה ממשהו בעל ניסיון דומה. תודה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.