מעבר לתוכן

קורס חוץ- לימודי צבירה

הודעות מומלצות

האנשים שעונים לטלפון בטכניון מאוד לא נחמדים, כשהם עונים...

אני מקווה שתוכלו לעזור לי:

אני רוצה לקחת בסמסטר הקרוב קורס חוץ של אלגברה 1מ'.

1. אני זכאית לתעודת סטודנט?

2. אם לא אקבל ציון טוב בקורס, הוא בכל זאת ייכנס לגליון ציונים שלי בטכניון ויהיה חלק מהציון לתואר?

3. הפקולטה שאני רוצה ללמוד בה היא חשמל, לא בטוח שאצליח להגיע לסכם הנדרש (מחכה לציון פסיכומטרי) ואז אתקבל לפקולטה אחרת ואעבור לחשמל אחרי סמסטר. צריך לקבל ציון מעל 80 בספרתיות, אלגברה, חדווא ופיסיקה. אם הציון בקורס חוץ שאעשה באלגברה יהיה נמוך, ואשפר אותו בסמסטר עצמו כשאתחיל ללמוד- איזה ציון יילקח בחשבון?

4. אני צריכה להחתים את המרצה האחראי על אלגברה 1מ', ממה שהצלחתי להבין זו עליזה מלק, איך מגיעים אליה?

5. מתי הפקולטה להנדסת חשמל עונה בטלפון (ולאיזה כדאי להתקשר משלל הטלפונים שמופיעים?) ואולי בכלל כדאי להגיע פיזית כדי לשאול את השאלות?

תודה תודה תודה!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

1. לא. אולי יש אופציה לשלם דמי חברות באס"ט ולקבל תעודת סטודנט, אבל לא מקבלים באופן אוטומטי.

2. זה נתון לבחירתך. כשתתחילי ללמוד כסטודנטית מין המניין תצטרכי להגיש בקשה שיכירו לך בקורס (זה רק עניין פורמלי, תמיד מקבלים את הבקשה) שעשית. אני למשל עשיתי כמה קורסים וביקשתי שיכירו לי רק באלה עם הציונים הטובים, לא הייתה עם זה שום בעיה. ככה שתוכלי פשוט לא לעשות כלום ואז לא יהיה לך את הציון הזה אם לא תהיי מרוצה.

3. הציון האחרון הוא שייחשב.

4. תחפשי באתר של הפקולטה למתמטיקה את המייל שלה ותבקשי ממנה אישור, או שתשאלי את המזכירות בפקולטה מה המייל שלה. לי הספיק להעביר למזכירה בלימודי חוץ את המייל שהמרצה כתב שהוא מאשר. זה חסך לי להגיע ופיזית להחתים את המרצים. אם אני זוכר נכון בפקולטה למתמטיקה פשוט שלחתי את הטופס למזכירה והיא החתימה את סגן הדיקן ואת המרצה והעבירה את זה בעצמה ללימודי חוץ.

5. לא יודע לגבי טלפון אבל רינה הררי המזכירה תמיד עונה למיילים תוך זמן קצר.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

טוען...
  • יצירת חדש...