מעבר לתוכן

פיסיקה 2 / 2מ

הודעות מומלצות

היי,

חשבתי לקחת באביב הקרוב פיסיקה 2 (אני ממדמ"ח והקורס נמצא ברשימת המקצוע המדעיים).

הבנתי שפיסיקה 2ממ קורס לא קל, בלשון המעטה. מה לגבי פיסיקה 2?

ועוד משהו שלא הבנתי: אחד השיקולים שהיו לי לגבי למה דווקא לקחת פיסיקה ולא ביולוגיה למשל, כי ראיתי שהוא קדם לכל מיני קורסים מתקדמים שאולי יעניינו אותי.

ספציפית יש לי שאלה לגבי הקורס הזה: (אין לי מושג אם הוא מעניין, השאלה היא לגבי משהו אחר)

http://ug.technion.ac.il/rishum/mikdet.php?MK=236990

מצד אחד הקדמים שלו הם "פיסיקה 2 + תכן לוגי" (נשמע סביר ביותר), או שיש את הקדמים השקולים "פיסיקה 3ח + פיסיקה קוונטית 1 + כימיה קוונטית 1" (נשמע WTF).

איך האופציות בכלל קשורות אחת לשנייה? יכול להיות שמישהו עם הקדמים הראשונים לא באמת מוכן לקורס?

תודה מראש =]

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

פיזיקה 2 הרבה יותר קל מפיזיקה 2ממ (בצורה קיצונית ביותר).

הקדמים של פיזיקה 2 ותכן לוגי אמור להיות בשביל מדמחניקים (שלקחו את פיזיקה 2), ושאר הקדמים זה עבור סטודנטים מפיזיקה\חשמל.

עושים לפעמים את הדברים האלה.

ובהחלט יכול להיות שחלק מהקדמים לא רלוונטיים בכלל לקורס (זה לא נדיר בטכניון, הרבה מאוד מהקדמים אינם קדמים אמיתיים לקורסי ההמשך).

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפעמים הקדמים לא מעודכנים, ולפעמים, כמו שכתבו מעלי, הקדמים פשוט פונים לאנשים מפקולטות שונות. הנקודה היא שלא תמיד הקדם הוא הכרחי, אבל כן רוצים לוודא שיש איזו שהיא שפה משותפת לסטודנטים ולמרצה וזה לא חייב להיות קורס ספציפי כזה או אחר כקדם.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הדלתא של הקושי בין פיז2  ל 2ממ זה כמו הדלתא בין פיז2 לביולוגיה 1.  אם איכפת לך מהממוצע שלך (בהנחה שאתה לא גאון ברקים-שחקים-תלפיות-מצויינים), קח ביולוגיה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

שים לב שזה לא "פיסיקה 3ח + פיסיקה קוונטית 1 + כימיה קוונטית 1", אלא פיסיקה 3ח או קוונטית 1 או כימיה קוונטית 1
אם הנושא מאוד יעניין אותך ותגלה שרצוי קצת רקע בקוונטים אז תוכל לעשות 3ח

מצד שני לפעמים עדיף להשלים את החלק הרלוונטי לבד מאשר לקחת קורס שלם בנושא

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

יש לך שני יוזרים?

בכלמקרה לא הייתי ממליצה לקחת את 2ממ

למה שני יוזרים? O.o

ולא התכוונתי לקחת את 2ממ, אני תמיד מופתע כשאני שומע שלוקחים אותו מבחירה (לא שהוא לא מעניין או משהו, פשוט קשה).

בכל מקרה אין לי סיווג בפיסיקה, אז אני עוד לא סגור על איזה קורסים אעשה (שאלת אותי אם הנושא מעניין, אז נראה שכן, אבל אני לא בטוח אם כדאי לעשות סיווג + קורס פיסיקה רק בגלל משהו כזה).

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי פיסיקה 2ממ זה קורס מעניין ולא קשה בצורה יוצאת דופן כמו שטוענים (אפילו קיבלתי בו את הציון הכי גבוה שלי 8-[ ).

מומלץ למי שפיסיקה מעניינת אותו.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

טוען...
  • יצירת חדש...