Hela פורסם ינואר 22, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 22, 2013 http://www.codecogs.com/gif.latex?%5Clim_%7Bx%5Cto%20%5Cinfty%20%7Dx(ln(x)%5E2) הגבול של הפונקציה הזאת שואף לאפס אבל אני לא מבינה איך מגיעים לגבול הזה בלי לופיטל זאת אומרת אפשר לסדר את זה כך של ln(x)^2 תהיה במונה ובמכנה יהיה 1 חלקי x ואז יש אינסוף חלקי אינסוף ואפשר לגזור מונה ומכנה אבל אין דרך יותר מהירה??.. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
5th Orman פורסם ינואר 22, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 22, 2013 איזה מונה ומכנה? יש פה כפל. נראה לי שמשהו השתבש בנוסחה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hela פורסם ינואר 22, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 22, 2013 הנוסחה היא איקס כפול (לן איקס) בריבוע .. אני מתכוונת לזה שסידרתי זה על מנת שייראה כשבר שוהא לן איקס בריבוע חלקי ( 1 חלקי איקס) ואז כאשר נשאיף לאפס תהיה בעיה של אינסוף חלקי אינסוף מה שאומר שאפשר להשתמש בלופיטל או שלא ??.. אני גם לא מוצאת דוגמה מתאימה : תודה.. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם ינואר 22, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 22, 2013 הגבול הוא בשאיפה לאינסוף או בשאיפה לאפס? כי כתבת בפוסט הראשון שאיפה לאינסוף, והדבר הזה שואף לאינסוף כש-x שואף לאינסוף.באפס אפשר להשתמש בלופיטל (פעמיים, לדעתי) ולהגיע לזה שהגבול אפס. אני לא רואה דרך אחרת לפתור את זה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hela פורסם ינואר 22, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 22, 2013 תודה רבה .. אני לא מוצאת דוגמה לשאלה הזאתת ... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם ינואר 22, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 22, 2013 אה, שאלו שאלה דומה בשרשור השכןהפונקציה שאת מחפשת היאhttp://www.codecogs.com/gif.latex?%5Cfrac%7Be%5E%7B-x%7D%7D%7Bx-48%7Dהאקספוננט ידאג לזה שהגבול באינסוף הוא אפס. האינטגרל יתבדר בזכות ההתבדרות של הפונקציה ב-48. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hela פורסם ינואר 22, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 22, 2013 תודה אבל איך אתה יודע שהיא מתבדרת ב-48 .. כאילו צריך למצוא פונקציה שקטנה ממנה כמו 1 חלקי איקס מינוס 48 ואז להגיש שלפי מבחן השוואה זה מתבדר ולכן גם הפונקציה הזאת מתבדרת?? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אודי פורסם ינואר 22, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 22, 2013 אני יודע כי זו אותו סוג התבדרות של האינטגרל על אחד חלקי איקס באפס. האינטגרל של אחד חלקי איקס הוא ln ו-ln מתבדר באפס.לגבי האקספוננט הדועך, הוא לא מפריע כי ניתן לחסום את התרומה שלו לאינטגרל מלמטה (למשל, מסתכלים רק על האינטגרל בין 48 ל-49 ומחליפים את האקספוננט בקבוע e^-49 ואז נשאר רק האינטגרל הפתיר אנליטית על אחד חלקי x-48). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.