Hela פורסם ינואר 17, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 17, 2013 אני פתרתי את השאלה הראשונה אבל המתנט לא מקבל אני קודם כול הצבתי את הוקטורים 1 0 0 ו 0 1 0 ו 0 0 1 כדי לראות מי מהם הדטרמננטה שלו תהיה -200 ואז לא מצאתי אבל אחרי שכופלים את המטריצה ב- שורש 2 כפול i אז הדטרמננטה יוצאת נכונה אבל המתנט אומר שהיא לא נכונה והמטריצה לא שייכת לתמונה ... והשאלה השנייה שלי היא מה התנאי לקיום חד חד ערכיות ועל??? והשאלה השלישית היא איך אני יודעת האם אלה העתקות לינאריות ( התמונה המצורפת השנייה ) תודה רבה לכולם .. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
5th Orman פורסם ינואר 17, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 17, 2013 בשאלה הראשונה, את לא יכולה פשוט לבדוק מה הדטרמיננטה של אחת המטריצות הנתונות (למשל, השניה), ואז להכפיל אותה בשורש של מה שחסר מהמטרה?זה קצת בעייתי עם המטריצה הראשונה (כי הדטרמיננטה לא שלילית), אבל מסתדר יופי עם השניה.כי לא ממש אכפת לך (לפחות לא בסעיף הזה) מאיזה וקטור את מגיעה לתוצאה, רק שאכן תגיעי אליה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.