yanivdan98 פורסם ינואר 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 6, 2013 הי 1. האם משהו יכול להמליץ לי על הומני שנפתח בסימסטר אביב ואין בו מבחן בסוף? (אלא רק צריך להגיש עבודה) 2. האם ניתן לקחת את אותו הומני פעמיים? (לא מחשבת ישראל) תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Boris פורסם ינואר 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 6, 2013 אם זה אותו מספר קורס אז ניתן אבל לא תקבל עוד נקודות... זה כמו לחזור על אותו הקורס. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
radagast פורסם ינואר 6, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 6, 2013 למרות שביקשת בלי מבחן, אני ממליץ על מוזיקת המאה ה20, קורס מהנה אם אוהבים את התחום (לא חייבים להיות נגנים אלא סתם להתעניין במוסיקה). בנוגע לחזרות - ספורט ניתן לקחת מספר פעמים ולקבל ניקוד בכל פעם (מנסיוני זה עבד עם באולינג). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yanivdan98 פורסם ינואר 7, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 7, 2013 אוקיי, תודה רבה לשניכם,אני אשמח אם עוד אנשים ישתפו קורסים בלי מבחן שנפתחים סימסטר הבא ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yanivdan98 פורסם ינואר 7, 2013 מחבר דיווח שיתוף פורסם ינואר 7, 2013 למחוק ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.